Badade i havet igår – Novemberdoppet – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Badade i havet igår – Novemberdoppet

Åh igår så tog vi Novemberdoppet och det var SÅ skönt!! På riktigt alltså, jag tänker att jag ska bli söndagsbadare sen när barnen är lite större och tiden inte är så himla knapp… Tänk att gå ner och ta ett söndagsdopp varje söndag året runt oavsett väder och bara rensa kroppen och själen – SÅ härligt ju!

 

 

Igår hade vi med kaffe och fika efteråt och barnen sprang runt och lekte…  Det är ju jag, Louise och Kristian (“grannarna” som jag kallar dem för vi bor på samma gata) som badar och Rickard passar barnen. Han är ingen vinterbadare direkt, haha. Han badar bara om det är varmt, vilket är bra för oss andra tre för då kan vi ta doppet i lugn och ro medan Rickard har kidsen.

 

 

Barnen fikade både innan och efter bus och lek och det märks att alla fyra går på samma avdelning på förskolan för de är så vana vid varandra och när det vankades fika satt de helt plötsligt still alla fyra utan att springa omkring, det är stor skillnad nu när dem är vana vid att göra så på frukstunden på förskolan. Till och med August satt still. Kan ju varit premiären på en kardemummabulle också som hjälpte till…

 

 

Våra barn alltså… Tänk att jag inte kände Louise för 3 år sedan!! Tänk att vi flyttade hit till Höllviken och denna gatan precis samtidigt och med våra söner som skulle börja på samma förskola och på samma avdelning utan att v kände varandra. Tänk så bra det blev!! Louise är en sån där vän som bara ger energi och skratt, herregud vad vi babblar och skrattar när vi ses. Ibland fälls någon tår, oftast av mig, och vi bollar allt vad föräldrarskapet ger för utmaningar hela tiden… Vi hade det extremt tufft att bli gravida båda två så att vi lyckades få varsitt barn till under samma årsgång är så jäkla ofantligt, att vi fick dela mammaledigheten och att alla fyra nu går på samma förskola. Så tacksam för detta och för att ha Louise i mitt liv, tänk att någon jag inte kände för 3 år sedan nu är en av de absolut närmsta och viktigaste jag har som jag delar hjärna, hjärta och tennis med. Och barnen. Vi har alla fyra gemensamt när vi ses och det kvittar liksom vem man lyfter upp och tröstar eller fixar en macka till eller leker med. Fint det.

 

 

De här då – jag skulle ta en bild på dem i lördags när de hade matchande tröjor innan vi skulle åka iväg på hockey men det var svårt, eller typ omöjligt, haha. Gullungarna… Vi hade alltså hockeypremiär för August i lördags och åkte in till Malmö för att se två perioder, trodde jag aldrig skulle go men jojo – August gillade det!

 

Kul lördagsutflykt!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.