Huvudvärk av p-piller – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Huvudvärk av p-piller

Jag går under i huvudvärken och tröttheten, ahhhh.  Det är sällan någon som pratar om hur vidrigt det kan vara att sluta med p-piller, i mitt fall har jag ju halverat dosen från 2 om dagen till 1 om dagen och det resulterade i sprängande huvudvärk och sån enorm trötthet att jag inte hör när barnen ropar på nätterna. VIDRIGT rent ut sagt och jag hoppas det går över fortare än fort. Pannan är prickig av alla hormoner och hårbotten gör nästan ont. Jag önskar så jag kunde slippa hormoner helt för när man reagerar så här starkt på att trappa ner så får det en att undra vad man stoppar i sig egentligen…

 

 

Osminkan men med nytvättat hår – det gör ju såå mycket så jag förstår inte varför jag inte unnar mig att gå till frisören oftare, känner mig alltid fräsch med fräscht hår ju. Ska snart orka sminka mig också för jag har en sen lunchdejt med Rickard idag så därför fick det bli en smoothieboost nu som mellis, körde i banan, avokado, acaipulver, jordnötssmör, hallon och yoghurt. Smarr! Saknar att ha joe and the juice nära bara, det är sånt jag kan sakna i vardagen från Stockholm. Att kunna gå utanför dörren och käka lunch eller köpa en boost med juice eller smoothie…  MEN – då får man bli bättre på att göra det själv (SÅ trött på disken bara, haha).

Jag har sån inspiration just nu trots hvuudvärk, det krockar lite kan man säga men jag håller på att styra upp något jag velat göra läänge och är så himla modig och frågar folk om möten i Stockholm på tisdag som jag tänkt på länge. Är inne i ett litet “just do it” mood vilket känns skönt.

Och det får vi väl fira med champagnes dag ikväll va? Hoppas bara huvudvärken släpper… Jag är sugen på löjromstoast och champagne här hemma med familjen.

 

Glad fredag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ida

  Hej. Hemskt med huvudvärken. Jag lider av endometrios också. Har ätit minipiller och de påverkar mitt humör exakt som du beskrev i tidigare inlägg. Hemskt. Nu prövar jag spiral. Känns så där. Humöret bättremen mycket värk här i början. Men läkare insisterar att det är bra med spiral… men är villig att ge det ett försök. Hur är det när du har ägglossning? Känner du av den? Jag har grymt ont i 2 dagar och får sedan högre temp. Har du överlag högre temp? Det har jag… så jobbigt. Alltid 37.2och nu efter ägglossning 37.5. Puh. Kämpa!

  1. johannakajson
   johannakajson

   Ja på allt får jag svara dessvärre 😩, spiral funkade inte alls för mig, kämpade i 5-6 månader men hade bara sååå ont av den. Så olika men för mig funkade det inte alls❤️

   1. Ida

    Okej. Jag börjar tappa förståndet emellanät. Känns som ens världsbild blir så negativ och dödsångesten kommer smygande. Huh. Men i det mörka är det skönt att ha lyckats få barn. Kram!

   2. Ida

    Okej. Jag börjar tappa förståndet emellanät. Känns som ens världsbild blir så negativ och dödsångesten kommer smygande. Huh. Men i det mörka är det skönt att ha lyckats få barn. Kram!