Snöblomma som lyser i fönstret… – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Snöblomma som lyser i fönstret…

Innehåller annonslänkar

 

Godmorgon i mysmörkret, det har gått så fort nu så det kändes SÅ mörkt när jag och barnen satt och åt middag igår så jag faktiskt smög fram en liten snöblomma som fick lysa upp i fönstret vid matbordet…. Vissa skulle nog kunna kalla den en julstjärna men jag väljer att se det som en höstlampa, eller en snöflinga eller…. Ja okej jag älskar julen så jag får pirr bara av att hänga upp denna MEN man kommer ju faktiskt undan med att den inte är så julig…. Eller hur?

 

Så sugen på denna större snöblomman också…. Okej nu vill jag lägga upp ett helt kollage med julstjärnor för jag blev så sugen men jag misstänker att ni tycker det är för tidigt så vi väntar lite med det, haha. Men nu börjar de klia i julkänslorna, drar igång novent 1 november tror jag bestämt!

 

 

Jag har mitt första möte först vid 10 så jag har tänt en massa ljus och sitter och jobbar här i soffan istället…. Får alltid frågor om nya soffbordet förresten, det är ett klassisk “LOVE” från Sits och sen får jag alltid frågor om våra nya korgar som jag kastar i alla leksaker i på kvällen för att få lite harmoni i hemmet….

 

 

 

Och dem är från Ellos och finns i flera storlekar, jag ÄLSKAR att ha leksakerna i korgar man kan stänga med lock. Har ju skåpet och skattkistan jag ärvde från farfar också och lite gamla resväskor och just att kunna stänga in allt och att det är snabbstädat är så himla skönt. Så korgarna med locken som jag suktat efter som inredningsdetalj länge är guld för leksakshögarna, den stora får ju precis ALLT plats i!

 

Ni var många som frågade efter julklappstips och här är jag ju lost själv så det får vi väl se om jag får till, haha. Känner mig helt nollställd till när det kommer till julklapparna i år – jag vet dock att jag själv önskar mig en stor, bred och härlig halsduk i typ svart eller grått och sen en stor klassisk sjal man kan ha som halsduk från något klassiskt märke. Jag är så kass på att ha halsduk så jag tänkte med lite kvalité som man har for life så kommer jag nog få till det.

 

 

Denna looken till vänster gillade jag, ljus och fräsch med enkel topp för 199 spänn och byxorna sser ju så sköna ut men dem hittade jag inte och sen hade jag gärna haft den helsvarta looken till höger också från Gina med byxorna och toppen, hur snyggt? Och sen denna blusen här nere som är lite genomskinlig med knyt, SÅN Johannablus ju…  Och även den gula med ärmarna, love it!  Älskar Gina!

 

 

Nog om det, var ju inte shoppa jag skulle göra… Tillbaka till jobbet, vid tio har jag en kul bröllopskonsultation med ännu ett 2021 brudpar som jag är så taggad för och sen väntar en jobbdag från soffan. Skönt. Inkorgen brinner lite igen så jag hoppas på att kunna rensa den och nå botten idag, haha. Det är målet!

 

Hoppas ni får en fin dag! (Någon mer som börjar längta till julen?)

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sarah

    Har ni soffbordet som är 38 eller 45 cm högt? Vi är så sugna på att beställa, men vill vara så säkra som möjligt på att det blir bra. Vi är inne på det som är 45 högt.

  2. Sofia

    Jättefin lampa, kollade själv in den och deras andra nya modeller häromdagen. Min personliga favorit är Elflugan, så mysig och inte jättejulig. När vi byter till vintertid tar jag fram den och ljusslinga på balkongen.

    En helt annan sak, är jag färgblind eller har ni bytt färg på soffan?