Renbädda i mörkret – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Renbädda i mörkret

Hej hopp från en grå onsdag,

det är som att det är natt fortfarande ute, såå grått och mörkt liksom… Svårt att få upp ögonlocken märker jag och Charles var helt chockad imorse när jag sa att vi kunde gå upp och kolla på TV 06:40 för det var ju MÖRKT ute… “Är du säker på att det är morgon mamma?” frågade han, haha. Japp, nu är den tiden här och jag tycker egentligen den är mysig men just idag i huvudvärk och trötthet så blev det lite fööör mörkt liksom…

 

 

Önskar jag hade haft denna frukosten här hemma idag, behöver boosta mitt immunförsvar lite för den evighetslånga förkylningen hänger kvar och jag längtar efter att ge mig på att springa igen och att dra igång med styrketräningen. Men jag får snällt vänta, promenera, stretcha och ikväll blir det lugn tennis. Bättre än inget (för psyket mest) men ÅH nu vill jag ändå få komma igång med träningen ordentligt igen., eller kommer jag vara förkyld till mars?

 

Tack för alla tips angående dubbeldosen cerazette, jag ska fråga om vi ska gå ner på 1 tablett igen eller om vi ska byta till något av de andra alternativen ni tipsade om… Sedan blev jag ombokad av osteopaten till 4 november så nu står allt still och jag känner mig lite matt av det. Trött, matt, ont i huvud, kropp, muskler som stelnat till och är spända som fioler och ja – allt det där.

 

Så vad gör man då? Man tackar världens bästa städerska för att hon städar hemmet denna morgon, man renbäddar alla sängar och kör citron och ingefärsboost och tänker att allt blir bättre efter tennisen ikväll. Kanske ska ge mig ut på lunchen på en promenad också även om det småregnar, frisk luft är ju alltid gott för själen!!

 

och så jobbar man i lagom takt. Det är så det får bli just idag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.