Frågestund/ ni får önska vad jag skriver om – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Frågestund/ ni får önska vad jag skriver om

Alltså nu när jag ÄNTLIGEN jobbar heltid igen så ska jag komma tillbaka till lite mer inspirerade inlägg, tipsinlägg, bröllopsinlägg och festinlägg här på bloggen som jag vet att ni är många som efterfrågat länge men tiden har liksom inte riktigt funnits där att hinna sitta ner och skriva på ett inlägg i 1-2 timmar (som det tar med såna matiga inlägg…) MEN nu jäklar!

Så – låt oss samla bland kommentarerna exakt VAD ni vill läsa om så kommer det under hösten och vintern!! Skriv önskeinlägg, frågor för frågestund, teman och var gärna hur exakta som helst i vad ni vill att jag ska skriva!!

 

 

Vet att många vill ha “bröllopstips” men VAD för tips vill ni ha då? Finns ju typ allt i boken och appen tänker jag, haha. Festtips vill många ha också – är det för hemmafest eller på lokal?

Vill ni ha inlägg om endometrios? Positivt tänkande? Leva livet? Fira livet? Familjeliv? Föräldrarskap? Äktenskap och relationer?

Vill ni läsa mer om mitt jobb, entreprenörskap och att jobba helt ensam? Att ha disciplinen att jobba hemma?

 

(Foton Julia Lindeman)

 

HIt me! Jag behöver så konkret som möjligt veta vad ni vill läsa om för jag vill verkligen att ni som lägger er TID och engagemang på att följa mig här på bloggen ska få ut en massa av det också. jag är så otroligt TACKSAM att just DU tar tiden att läsa och följa här istället för att scrolla instagram, köpa en tidning och läsa eller kolla på en serie. För jag vet att det är ett aktivt val när du klickar in här vilket är så himla coolt och jag vill att du känner att du får svar på dina frågor och önskeinlägg nu när jag äntligen har lite jobbtid tillbaka för bloggen.

 

 

Vill du ha shoppingtips på kläder? Hudvård? Blommor? Barnkläder och julklappstips?

 

 

 

Vad kan önskar just du att jag lägga in i bloggen när jag inte jobbar med mina bröllop, Great Weddings Academy eller andra projekt. Tänker mig ett eller kanske två önskeinlägg/ svar på frågor i veckan med lite mer genomarbetat svar.

 

HIT ME!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Jag skulle vilja ha mer av festtips, typ 30års fester och annat med inspiration, bilder och tips på vad man kan göra. Älskade inlägget senast om dagsfest, blev så inspirerad och det är väl egentligen därför jag läser den här bloggen nu eftersom jag redan gift mig (och använt flera av tipsen som du gett här och med vardagsfesten, den är fortfarande en favorit men den har jag lyssnat på flera gånger nu tyvärr..). Jag älskar att planera och ordna fester så blir alltid glad av din blogg 🙂

  Kram!

 2. Malin

  Du har fått många bra tips redan och blir väl bara upprepning från min sida. Men vardagspusslets utmaningar/lösningar, relationer/teamwork, hur man hittar tillbaka efter en dip i relationen, firandet av det lilla i vardagen, tips på bröllop utomlands utan familj/vänner och hur man hanterar släktens åsikter (vill inte ha bröllopsfest). Tema barnkalas och massa julmys nu när julen närmar sig. Så eg sånt du redan skriver om.

 3. Anna

  Gärna hur man ska tänka kring sin kropp, vara nöjd osv.. hur gör du? Försöker tänka att en mjuk mage, lår som går ihop, en rumpa som definitivt existerar inte är hela världen och ofta går det, men så ibland känner jag mig bara fulfulful.. detta tankemönstret vill jag ju inte smitta över till mina döttrar. Vill ju att dom ska vara glada för att dom har en kropp som fungerar osv, inte lägga så sjukt stor vikt vid hur den ser ut..

  Kram!

 4. Lovisa

  Hej!

  Jag ska på Vinterbröllop (vilket även är mitt första bröllop) och skulle gärna vilja veta vad Du anser att en gäst kan ha på sig då? Det känns ganska svårt eftersom svart är hösten/vinterns färg och det känns inte aktuellt på ett bröllop. Jag är även fundersam om röd är en bra färg? Eller om man kan komma med en klänning som är lite somrig? Snälla hjälp en vilsen själ!

  Kram till dig finis!

 5. Felicia

  Massa klädtips och att du skriver ut dina kläder. Du har så fin kvinnlig stil, men ändå med edge!
  Tack för en bra blogg!
  Felicia

 6. Lollo

  När man redan är gift å inte planerar bröllop alls är det mest intressanta när du skriver om dug själv ditt mående, barn, aktiviteter, äktenskap , relationer . De som ska gifta sig kan köpa boken tycker jag 🙂

 7. Lollo

  När man redan är gift å inte planerar bröllop alls är det mest intressanta när du skriver om dug själv ditt mående, barn, aktiviteter, äktenskap , relationer . De som ska gifta sig kan köpa boken tycker jag 🙂

 8. Lisa

  Du har alltid så fina kostymer på dig! Kanske lite ytligt men vore roligt med ett inlägg med tips på fina kostymer:) Diggar dig, du är spontan och sprallig! Roligt att följa dig här och på instagram. Ha en fin dag!

 9. Hanna

  Hej! Jag tycker det är roligt när du skriver lm kalas/fester i största allmänhet, t ex dina tips om 4-årskalas eller kanske ett inlägg om hur man kan ordna ett 35-årskalas? Du har alltid så bra tips om hur man får alla att trivas och känna sig sedda. Tack för bästa bloggen, bli aldrig någon annan än den du är!

 10. Johanna

  Dina tips till en förstagångsförälder, typ ”köp detta men inte detta osv” Tips o bra saker att tänka på inom ämnet
  Klädtips till gravida
  Läser även gärna om ofrivillig barnlöshet då vi varit inne i den svängen men nu äntligen väntar vårt första barn i början av nästa år ❤️

 11. Hanna

  Jag skulle vilja läsa om hur jag fixar en riktig festlig 30-års fest med det lilla extra. En fest där båda släkt och vänner är bjudna och där alla kan ha kul tillsammans! Vad gör man för att inte bara fastna i mingelstadiet? Osv osv osv. Hit me!

 12. Stephanie

  Roligt! Jag läser gärna om föräldraskap och om shoppingtips – gärna i kombination! Har en dotter som är tio månader och går just nu mest omkring i jeans och träningskläder men snart börjar jag jobba igen och därav önskar jag ”styling-tips” som funkar på såväl kontorsjobbet, AW:n och i lekparken 🙂

 13. Anna-mamma till två grabbar

  Jag vill läsa om Halloween, julmys och julstöket. Mysigheter överlag. Om när ni träffar vänner och har fest/middagar är också trevligt!

  Kram

 14. Malin

  Åh va kul med mer jobb och därmed mer blogg. Jag gillar när du skriver om familjeliv både härliga och utmanande dagar. Har själv en treåring som sover så kasst så när någon annan delar med sig av det känner man lite samhörighet och förståelse. Sen gillar jag inlägg om syskon livet typ vad som passar att pyssla/göra för båda barnen trots ålderskillnad och dina bästa strategier för att jämka mellan syskon (jag är själv ensambarn så har inte så mycket erfarenhet, haha). Sen gillar jag bröllopsinlägg med inriktning vara en bra tärna eller en rolig möhippa utan enorm budget. Bor i Lund så när du Skåne-tipsar så går det också hem hos mig! Kram och tack för allt du skriver

 15. Hanna

  Hur firar man i det lilla? Storslagna fester i all ära, men jag vill så gärna få till det lilla firandet med familjen, typ bröllopsdagar, namnsdagar, alla hjärtans dag, fira ett karriärsteg på jobbet osv. Så dålig på det, det blir alltid bara typ godis men jag vill ha mer! Du vet sånna där traditioner som blir familjetraditioner och som barnen kan tänka tillbaka på eller använda vidare när se själva är vuxna. Ni verkar så bra på det i er familj!

 16. J

  – Har läst din blogg lääänge. Har aldrig du och Rikard dips i er relation? Tänker att alla relationer går upp o ner och blir typ Avis att ni alltid verkar ha det så bra alltid utan dipsen.

  – jag o min sambo tänker att vi ska gifta oss om 2-3 år. Jag har varit gift innan och vill inte ha någon stor fest med massa tal då jag redan haft det. Funderar därför på upplägg då vi vill ha något litet men kanske udda. Han nämnde typ på Kebnekajses topp men jag vill va finklädd iaf 😉 så det går nog bort för mig. Sen kanske vi skulle vilja ha en kompisgest vid senare tillfälle istället. Eller har du någon bra idé att tänka outside the box?

 17. Johanna

  Föräldraskap, stort och smått i vardagen med barn, relationer i allmänhet, det här med ‘good enough’ för att inte stressa ihjäl sig. Tycker också det är intressant när du delar med dig av tankar om dig och ditt liv i relation till högkänslighet, positivt tänkande och dina smärtsjukdomar. Älskade också din lilla prestigelösa “miljöserie” – tänker att det här med klimatångest är något man lätt känner (speciellt som förälder! skräcken att man kanske är med och förstör sina barns framtid och ändå är det så svårt att göra tillräckligt när man har vant sig vid en viss livsstil…) och även om det är jobbigt är det viktigt att våga prata om. Tyckte ditt sätt att skriva om det var bra då det kanske gör att fler vågar närma sig ämnet.

 18. Hanna

  Yey festtips! Har nu två år efter flytt och med en halvårsgammal bebis bestämt att det måste bli en redig 35årsbaluns i början på maj. Tänker hyra bystugan o förhoppningsvis kan vi vara ute lite. Blir enkelt, korv med bröd, tårta. Kom o tänka på er dagsfest. Vilka är dina bästa tips för att få rejält drag på partajet? Hur får man alla gäster att gå igång på en gång och fortsätta bidra till en festlig och lekfull tillställning så länge den nu pågår? Är inne på välkomstshot o be alla ta med en flaska bubbel. Men sen då? Vill ha spex, dans, lekar. Ja ett sjujödra kalas helt enkelt. Också gärna tips på enkla våriga dekorationer.

  1. Alice

   Åh detta vill jag också ha tips om. Har tänkt att ha 30årsfest nästa år och vill veta allt om dina bästa tips för bra och party-ig stämning! 🙂

 19. Anna Karlsson

  Du verkar väldigt bra på “pyssel”, typ dekorationer till fester så det hade gärna fått ta mer plats! Kanske till glöggmyset, julfesten, middagar eller kalas – Eller lokalfester för den delen med

 20. Amanda Nahlin

  Älskar verkligen din bok och appen, men lite sådär ”udda” bröllopstips vore kul och läsa, hur drar man igång festen? Hur är de och göra oväntade saker på bröllop hur reagerar folk.

  Tips inför julen hur gör man de julmysigt i hemmet och tips på bra julklappar till partner/ mor/far osv..
  Om hur ni gör för att få ihop ert familjeliv när du har ett jobb som kräver du är borta ibland osv.

 21. Amanda N

  Älskar verkligen din bok och appen, men lite sådär ”udda” bröllopstips vore kul och läsa, hur drar man igång festen? Hur är de och göra oväntade saker på bröllop hur reagerar folk.

  Tips inför julen hur gör man de julmysigt i hemmet och tips på bra julklappar till partner/ mor/far osv..
  Om hur ni gör för att få ihop ert familjeliv när du har ett jobb som kräver du är borta ibland osv.

 22. Amand a

  Älskar verkligen din bok och appen, men lite sådär ”udda” bröllopstips vore kul och läsa, hur drar man igång festen? Hur är de och göra oväntade saker på bröllop hur reagerar folk.

  Tips inför julen hur gör man de julmysigt i hemmet och tips på bra julklappar till partner/ mor/far osv..
  Om hur ni gör för att få ihop ert familjeliv när du har ett jobb som kräver du är borta ibland osv.

 23. Sophia

  Nu när julen närmar sig är det alltid uppskattat att läsa om julklappstips. Sedan det du nämnde om att skriva om att ha disciplinen att arbeta hemifrån vore också intressant att läsa om. Tänker vilka tips du har för att få så mycket som möjligt gjort trots jobb hemifrån då det finns så många störmoment som att fixa med disk och städ istället för att få jobb gjort 🙂 Tack för en jättebra blogg! <3

 24. N.

  Jag skulle vilja ha tips på:
  – hur man ska tänka när man planerar ett bröllop där en i paret har skilda föräldrar där det är lite spänt för att underlätta för alla under själva dagen utan att bli jobbigt för någon.
  – om man tidigt har frågat om två vill vara brudtärnor och man nu har ändrat sig, hur löser man det, kan man göra på något sätt så att det inte blir dumt?

  Har köpt din bok och tycker att den är jättebra!

 25. Hanna

  Tips för en lyckad hemmafest med ca 15 gäster! Tycker alltid du har så fina kläder så gärna lite inspo där med <3