Småland över helgen – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Småland över helgen

Så… vi körde mysfredag igår och idag körde vi upp till Småland för att fira Rickards bror som fyller 35 år!

Först med fika allihopa och sen ikväll med middag och boule inne i Jönköping bara vi syskon med respektive UTAN barn. Miljoner gånger sen vi gjorde något utan barn, vi fick barnvakt av Rickards föräldrar och det verkar ha gått kanonbra. Våra barn är ju rätt trötta på kvällarna (men sover sååå kass) och efter en vecka i Grekland ihop bara för några veckor sedan så var det hur lätt som helst att lämna dem med sin farmor och farfar. En sån jäkla lyx att ha så trygga barnvakter i både mormor och morfar och farmor och farfar <3.

Och tjaaa, syskonen utmanade oss respektive i boule och vi förlorade. Attans! Men kul var det!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Hej bästa Johanna!
  Jag har följt dig sen starten och älskar din blogg, jag lyssnade jämt på Vardagsfesten och den var till stor hjälp när jag planerade mitt bröllop 2016.

  Jag fyller 30 nästa år och planerar att han en stor fest med temat Studio 54, skulle inte du kunna göra ett inlägg med lite mer festtips? Och om du själv organiserat eller varit på en disco fest så skulle jag bli sååå tacksam för inspiration!

  Tusen tack för en härlig blogg

  Stor kram!

  1. johannakajson
   johannakajson

   ÄLSKAR när ni önskar inlägg och jag har varit sååå dålig på att svara på dem – finns massor med festtips i arkivet så spana in där (dagsfest, låt dem äta kakor, min 30årsfest osv) men studio 54 låter ju SÅ JÄKLAR KUL!! är det på någon lokal?