Målade pumpor – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Målade pumpor

 

Godförmiddag och glad fredag,

 

här spöregnar det utanför fönstret och jag har blivit dunderförkyld…. Är väl inskolningen som chockade mig men killarna är iaf friska! Och lämningen gick bra idag igen, heja!! Vi har klarat av inskolningen och det har ju faktiskt gått SÅ bra.

 

 

Igår efter förskolan åkte vi till Vellingeblomman och August blev såå glad för dessa små gulliga Babblarna, de har ju alltid så roliga utställningar på baksidan med olika teman. Nu var det pumpor såklart och jag blev lite inspirerad att måla pumporna istället för att skära i dem, fast kanske inte Babblarna då…

 

 

Tips – där kunde man köpa våffelbuffé till barnen för 49kr och då ingick dricka!! Charles gillar ju foooortfarande inte pannkakor eller våfflor eller så men August tyckte det var toppen som mellis med blåbärsvåffla. Smarr!

 

 

En liten ballerina…..

 

 

 

Jag ska försöka vila lite idag och vara sjuk – behöver återhämta mig för vi ska till småland imorgon och fira Rickards bror som fyller 35 så jag vill orka med det MEN något hände med mailen igåreftermiddag, den exploderade som om folk visste att jag börjar jobba “på riktigt” nu. Så behöver nog rensa lite där också.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.