Podduppstart Drömbröllop – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Podduppstart Drömbröllop

Hellooo från ett höstvackert Stockholm!

Jag promenerar mot Way up North där jag strax ska lyssna på Maria Broströms inspirationsföreläsning strax innan jag ska resa hem, så himla glad för att jag hann med två möten imorse också OCH mamaboosten igår. Lyxens lyx!!

Störst möte idag var med projektgruppen för tredje säsongen av Drömbröllop som släpps i vår, man tror ju inte det men vi satt alltså 10 personer i ett långt projektmöte idag kring uppstarten och projektplaneringen och det krävs enormt mycket tid, planering och bokningar för att få ihop en säsong som är så pass producerad. Superkul och skönt med lite framförhållning och vi kom på så himla roliga nyheter till podden. Peppen!! Jessica och Amanda på bilden är mina superstjärnor som främst kommer leda allt bakom kulisserna, lyxens lyx!!

August hade hade varit själv på förskolan 09-11 vilket hade gått TOPPEN och sen åt de lunch där innan de gick hem, väntar med spänning på update kring hur det gick, haha. Imorse ska han sova där för första gången, hjääälp. Då tar jag inskolningen igen.

Men nu, mer jobbdag. Skönt att vara igång igen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.