Att pausa – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Att pausa

Så klokt av er att pusha på mig med en liten micropaus i bloggen, det känns skönt att inte stressa med det även om jag saknar er!

Dagarna går väldigt fort här och vi är en gigantisk storfamilj som ber om ett bord för 14 personer varje lunch och middag, haha. Idag delade vi upp oss lite efter lunchen, Rickard tar med A till rummet när han ska sova så passar han på att jobba undan eller träna under tiden och jag har pausat allt vad jobb heter och leker med C istället. Idag promenerade vi ner med faster Sara till havet för att bada i det salts vattnet, urmysigt!

Jag och Charles gjorde lite yoga i vattenbrynet såklart… här “flygplanet”. <3.

Sen badade vi en “ny” pool också. Spännande med miniutflykter och mysigt ett bara var själva.

Imorgon satsar vi på att åka in till Rhodos stad en sväng för vädret ska märkligt nog bli “dåligt” med lite regn…

3 av våra 5 små killar, yes det är bara killkusiner i denna släkten!

Och våra små hjärtan, här spanar de på en katt… alla barn fick en Alfons t-shirt av farmor imorse. Så gulligt.

DET HÄR!! Idag passade farmor och farfar A en stund så då gick vi till vattenlandet och åkte medan C hejade på. Ahhh det pirrar såå härligt i magen när man tjuter ut ett skrik mitt i en vattenrutchkana!! Rekommenderas VARMT för småbarnsföräldrar!

Finns minivattenland för de små med. Och så hann jag spela lite tennis med Rickard idag men jag hade sån sprängande huvudvärk så det var tufft i värmen, Phu. Men kul att då svinga lite iaf, och såå lyxigt men lite barnvaktshjälp här och där!!

Igårkväll var jag och Charles på minidisco och dansade loss och ikväll har jag precis nattat August på rummet och ska sova jag med, för huvudvärken håller i sig.

Godnatt från Grekland!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.