Johanna Kajson

Mysfredag

Hej, hej frrån en mysig men intensiv dag med båda barnen hemma…

 

Charles har kommit in i att inte gå till förskolan på fredagarna och idag var tanken att han skulle gå men han ville veeeerkligen inte och jag förstår honom för nu känner man av semestermode i hjärnan och vill liksom börja sin ledighet inför Grekland så vi bestämde oss för att skippa förskolan idag helt enkelt. MEN, vi åkte dit för att krama en av pedagogerna hejdå som ska gå på mammaledighet och säga lycka till imorse… Vi uppvaktade henne även med en liten present igårkväll på föräldrarmötet såklart, känns så konstigt att säga hejdå för hon har varit med sedan uppstarten av vår avdelning och vi kommer sakna henne såklart!

 

 

Men Charles var nöjd att vi åkte hem och sen har vi hängt här hemma med en förkyld August hela dagen. Phu. URSMYSIGT men också riktigt gnälligt emellanåt men det var det ändå värt för att få ha pizzaparty till lunch en fredag och för att ha denna gulliga ”kollegan” under August sovpass:

 

Det är SÅN otur att August åkte på en dunderförkylning igårkväll och var vaken typ hela natten med mig, phu. NÄR ska denna fasen släppa? Vi sover typ ingenting just nu… Ska bli ”spännande” att bo allihopa i ett hotellrum i Grekland en vecka nu, vi tog ett större så där är iaf skjutdörrar mellan sängarna och kidsen sover ju igenom varandras uppvak om de väl sover – det är mer jag som inte sover så bra när det stökas och bökas men jag kan ju få sovmorgon eller powernap på dagarna så jag hoppas på att komma hem utvilad om en vecka. Inatt åker vi!

 

 

Vi har bästa husvakterna på plats här hemma, lyxens lyx att ha så goda grannar och jag har precis vattnat att blommorna i hela huset och äter upp lite rester. Soporna ska slängas och det sista packas men sen ska jag gå och lägga mig och samla lite sömn eftersom vi går upp typ mitt i natten för att åka – vi får hela dagen på plats själva imorgon för resten av gänget kommer dit imorgonatt först. Men så flyger vi ju hem tidigare än dem nästa lördag – oavsett. Värme, vila, bad och familjetid som avslutning på denna epoken av August bebistid känns som ett fint avslut. Sen börjar han förskolan!

 

 

Lilla älsklingen, han tog denna idag och sprang runt och tittade förvånat på den för han undrade ju varför det inte kom några bubblor som han alltid sett mig och Charles göra med den där runda grejen, haha. Så smart tänkt.

 

Okej, vänner vi hörs från Grekland! Det kommer lite vykort i veckan och sen lovar jag att jag är back on track med bloggen på riktigt när August börjat förskolan. Tiden har inte riktigt funnits där i höst men snart så.

 

Kärlek och ha en fin helg!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.