Supersnabba fisktacos för barn – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Supersnabba fisktacos för barn

Åh dagen bara springer iväg, ni som följer mig på instagram vet att det är en tuff dag. Endometriosont i magen, stress över jobb som jagar och August på höften också lite PMS-känslor på det som gör att jag känner mig som världens sämsta mamma men även världens sämsta mentor, koordinator och influncer för min portal. Det är SÅ SVÅRT att tänka att det bara är hormoner som spökar när känslan verkligen är att man är värdelös så jag försöker säga det högt om och om igen – att det är inte jag utan det är PMSen och så försöker jag att inte göra några allt för stora utspel på känslorna. Phu.

 

Därför får middagen bli superenkel, som i måndags när man vän Nea var här på besök och jag slängde ihop fisktacos som barnen älskar – alltså barnfisktacos. Så då tänkte jag nu att där är säkert fler som vill ha tipset om denna enkla måltid.

 

 

Jag köper bara färdiga fiskpinnar fast dem som är lite större bitar ni vet? In med dem i ugnen och sen hackar man tillbehör som barnen gillar lite snabbt. Här har jag hackat gurka och tomater och tagit fram enburk med majs till dem och sen lite creme fraishe. Ja – ni ser olilver på bilden med för Charles älskar det, haha. Så det fick han. Och sen tog jag fram fryst mango ur frysen och så gjorde jag klyftor av lime och hackade koriander till oss vuxna för lite mer smak – och blandade lite av cremefraichen med chilisås jag hade i kylen. Lite tacosbröd – jag kör oftast “båtarna” för det tycker Charles är kul och sen var det bara att ta ut fisken från ugnen och dela i mindre bitar – KLART!

Orkar man kan man ju göra en guacamole eller ha mosad avokade med också och kanske finhackad rödlök och smulad fetaost. Men det bästa med denna rätten är att man kan klara sig på fiskpinnar, tacosbröd och typ gurka och majs.

 

Dagens tips från gråtfesten.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Vilket smidigt sätt att fixa fisktacos 🤗 kommer definitivt att köra på det här hädanefter, så slipper jag kladdiga panerade fingrar 😂
    Har förresten lyssnat igenom alla poddavsnitt, även om jag redan är gift 😉. Jag tycker du har ett himla fint sätt, i hur du förhåller dig till din gäst, hur du pratar och uttrycker dig.
    Hoppas du får en fin fredag och helg med din familj ❤️