För 5 år sedan skapades du – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

För 5 år sedan skapades du

Fick upp denna bilden i min Timehope idag;

 

 

Ja, idag för 5 år sedan fick vi samtalet från vår IVF-klinik att där fanns ett ägg som överlevt och att vi skulle få prova sätta in det dagen efter – som imorgon. Vi var så glada, pirriga och förväntansfulla och skålade i champagne. ÄNTLIGEN. Och det lilla ägget blev Charles. MAGISKT och ett jäkla mirakel varje gång man tänker på det! Magiska lilla Charles som idag stod här hemma och hade yogaskola för mig och August. Fina älskade unge. Åh.

 

 

August fick feber inatt så han har mest velat vara nära idag och vila, sova, vila lite till, titta på Babblarna och äta ytterst lite av något smaklöst och mjukt. Känner inte igen honom alls lilla hjärtat men det går säkert över snart hoppas jag. Vi tog dock vagnen när vi hämtade Charles för vi behövde lite frisk luft efter en hel dag inne och då smet vi förbi lekplatsen en kortis och hann leka brandman Sam och gunga till August glädje.

 

 

Väl hemma hade vi lugn myseftermiddag och jag stirrade på denna vyn som jag fått flipp på att förändra, den blå soffan köpte vi ju till vår lägenhet i Stockholm och den gick sönder en gång strax efter men har varit grym under dessa åren men nu börjar barnen hoppa sönder den, haha. Jag är glad att den flyttade med ner och vi får väl se hur många år den får vara kvar.. Blir ni också såna på hösten? Att ni vill fräscha upp och göra lite nytt? Jag tänkte först köpa nya kuddfodral men nu vet jag inte, jag vill göra allt och inget samtidigt.

 

Vi får se vad jag orkar mer, August rum borde kanske prioriteras först…

 

Men nu – idol!

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.