Johanna Kajson

VMB Influencer awards

OJ vilken söndag – och vilket roligt jobbuppdrag jag haft idag!! Jag var nämligen konferencier på VMB Influencer awards och jag fick uppdraget att leda dagen tillsammans med Lovisa Wallin på scen 11-14, det var ett lååångt manus och körschema med andra ord. Men det var så himla roligt och jag fick helt klart mersmak på såna här uppdrag – tur att jag har ett stort moderatoruppdrag redan på torsdag som jag verkligen kommer utmanas i då, haha.

Jag åkte ju upp sent igårkväll och däckade i en säng på Sign och imorse smet jag upp och åt lite pannkakor med grädde och sylt som uppladdning för dagen innan jag hoppade in i taxin och mötte upp Lovisa och vår makeupartist som fixade oss för dagen, lyxens lyx att slippa tänka på styling en sån här dag! Och så hade vi lånat ursnygga kostymer från ByMalina, önskar så jag hade behållt denna för jag trivdes så bra med dem, gillar både hur Lovisa hade den öppen och jag körde lite en mer kimonostyle.

 

 

Efter lite piff körde vi världens snabbaste genrep och sen var det bara att göra high five och sparka igång dagens inspirationsdag och prisutdelning. Jag och Lovisa träffades för första gången idag men fick till en fantastiskt härlig stämning mellan oss så vi hade riktigt roligt på scen. Lyx!

 

200 personer i publiken inom influencerbranschen som var så himla fin publik, tack för all pepp och all kärlek idag!!

 

 

Fotograf Lars Bredenberg fångade llite bilder på oss, hoppas på fler sen men här är en till när vi överraskade alla med yoga mitt i allt. En paus. En stunds vila – jag blir alltid sugen på yoga på hösten så nu är jag igång med det igen ett par gånger i veckan en liten stund. Skönt för både kropp och själ!

 

 

Och jag och Lovisa kände att det var helt fel att gå upp i klackar efteråt så vi gick helt enkelt upp barfota på scen och körde resten så – blev uppskattat av både publik och våra fötter, haha.

 

Lite av prisutdelarna, Lojsan till vänster, Fia Anderberg, Fayme Elmén, Josefin Lidblom och Susan Törnqvist

 

 

Och sen var dessa magiska vänner på plats och vi gick och åt lunch efteråt och pratade nya businessmål och drömmar, Annika är ju superstylist (NÄR ska du styla mig?!!) Och Angelica och Jessica Lagergren har ni ju koll på. Så mycket pepp att ha dem i publiken idag!

 

 

Som vanligt sorgligt att säga hejdå, haha. Men vi ses snart igen för nu börjar jag snart jobba heltid igen och kan komma upp mer, jaaaa!! Känns nästa overkligt att jag ska få jobba dagtid måndag-fredag till iaf 85% av min arbetstid numera istället för att försöka förlägga det när tid finns. Siktet är att jobba i Stockholm var sjätte vecka iaf med en framtid på varannan vecka. DRÖM.

 

Men nu är jag sååå trött så jag ska krypa ner under en filt och kolla fotbollen och kaaanske somna när jag är trygg med att Sverige vinner, haha. Och pussa på världens bästa man som körde hem med båda kidsen från Småland idag och har grävt upp halva vår trädgård ikväll inför installationen av Teslaladdaren i veckan. Så tacksam för min älskade lilla familj och det var så mysigt att komma hem till dem ikväll.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.