Golf är kul! – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Golf är kul!

Imorse ringde klockan och det var dags att åka ut till vackra Hooks herrgård för en runda golf i Smålands-släktgolfen som jag missat i många år pga graviditet, bebistid, huvudvärk osv osv. Men i år så jäklar var jag med och det var första gången jag rörde en klubba på typ 2 år, haha. Men det var faktiskt kul!

Golf tar så hiiiimla lång tid att spela så det är inget jag prioriterar i mitt liv just nu men i Småland så tar ju farmor och farfar mer än gärna egentid med barnen och då passar det utmärkt för oss att spela. Det gick sådär men jag var glad ändå! Och Rickard vann hela tävlingen, så han var ännu gladare, haha.

Efteråt var det släktträff och bus och mys. Barnen hade haft en härlig dag med kusinerna och jag hann vara med ett tag innan jag skulle bege mig till tåget för avfärd för helgens jobb.

Och nu sitter jag alltså på tåget och känner mig lite ensam och nere för jag saknar faktiskt familjen och känner att det varit liiite för mycket helgjobb det senaste MEN det är okej. För jag ska lyxa med att få sova på hotell Sign inatt och sova en heeeel natt. Bara det!! Och om exakt 2 veckor åker vi till Rhodos med hela Rickards familj eftersom svärfar fyllt 60år och det måste ju firas! Så då får vi mycket tid tillsammans!

Så nu ska jag torka tårarna och njuta av egentid och en podd och lite jobb.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.