Ledig fredag – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Ledig fredag

Imorse fick vi liiite sol så vi hann leka lite i trädgården och gå en liten promenad innan de gråsvarta molnen prydde vår himmel och regnet öste ner… Det känns som vi håller på att gräva upp hela trädgården just nu, haha. Det grävs för lite el som ska dras, en ny rabatt och ja – allt möjligt.

 

 

Mamma och pappa sov ju över hos oss inatt, Rickard bodde över i Stockholm så det var extra lyxigt och Charles ville vara vaken sent och kolla fotbollen med oss. SÅ mysigt, och så åt vi kronärtskocka till middag. MMM. BÄSTA!

Men tillbaka till idag när mamma stannade och hjälpte till med barnen eftersom jag hade 3 olika möten inbokade. HEJA mig och tack gode gud att jag har mamma!!! Två veckors jobb så här kvar, sen väntar Grekland en vecka och sen inskolning av August.

 

VÄRLDENS BÄSTA MORMOR!!

 

 

Charles fortsätter lära oss sagoyoga och det är så himla skönt för kroppen att stretcha lite varje dag, här lär han mormor en övning. Gullplupp. Och så leker vi affär. Massor – August också såklart.

 

 

Och nu har jag preciiis avslutat mitt sista möte för dagen med ett av alla mina brudpar som bor på andra sidan jordklotet typ, ska bli SÅ spännande med bröllopssäsongen för både 2020 och 2021, helt olika riktigt roliga bröllop och brudpar. Peppen!

 

Så nu ska vi vinka hejdå till supermormor (och morfar som också varit här en sväng men han har redan åkt för han skulle åka iväg och fixa lite i syrrans gamla sommarhus som nu är sålt) och packa ihop oss för ikväll kör vi till Småland och farmor och farfar istället. Himla farande just nu men det är mysigt, där ska vi sova inatt och sen är det släktgolfen imorgonbitti och jag ska röra en klubba för första gången på typ 2 år. Eller de senaste 5 åren har jag kanske spelat golf typ 4 gånger. Spännande med tävling imorgon medan farmor och farfar passar barnen (de spelar inte golf – tur för oss!) och sen blir det middag med hela släkten innan jag pussar killarna hejdå och tar tåget upp till Stockholm sent imorgonkväll för jobb på söndag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.