Yoga med barn och självplock av blommor – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Yoga med barn och självplock av blommor

Innehåller annosnlänkar

 

Hej från kaffekoppen och våra ljuvliga nyplockade blommor som jag och August var iväg på självplock och klippte igår. Lyxens lyx att ha närodlade blommor på det sättet!

 

 

På Charles förskola gör de nu ett yogaprojekt så de gör lite yoga varje dag och pedagogerna berättade att Charles var så duktig och redan kunde alla och frågade om vi yogade mycket hemma, haha. Nej jag har varit alldeles för off på det men ska komma igång igen (yogar ofta mycket på hösten och vintern och springer istället på våren och sommaren) men det är nog tack vare den här boken som ligger på bordet. Sagoyoga och den har vi läst och gjort övningar från allihopa och det är så himla mysigt så det är verkligen ett tips till er också. Som vuxen kan man passa på att stretcha rejält och som barn är det spännande att göra vajande palmen, surfaren, lejonet osv.

 

 

Tillbaka till igår när vi plockade blommor på Annedals gård, älskar självplock!!

 

 

August sprang i raderna och valde, gullungen. Sen gick vi in och köpte med oss grönsaker som de odlar där, lyxens lyx vad gott!! Tomater, potatis, kål och sallader av alla slag, potatis och broccoli. Mums!

 

 

Sen åkte vi hem och lagade middag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.