Snabb grönsakspasta – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Snabb grönsakspasta

Detta är min favorit när jag inte vet vad jag ska laga och jag har gjort den så länge jag kan minnas, i högstadiet var den dock med snabbmakaroner, fetaost, tomaet och gurka enbart. Den har utvecklats lite kan man säga, haha, men framförallt så kan man ha vilka grönsaker som helst i. Kör dem som du eller din familj gillar bäst! Och så är den enkel att göra olika till varje individ om man har kräsna barn.

 

 

Jag gjorde den i veckan – bara att koka spaghetti eller valfri pasta och sen slänger du broccolin i slutet och sist även frysta gröna ärtor precis innan du häller av allt  – om detta är grönsaker ni vill ha i alltså. Man gör som man vill!

Jag hackade tomater och gurka så länge och sen oliver till C, spenat och fetaost till mig och lite majs till August. Smarr!

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia

  En älskar ju variationen på mamma/jobb/personligt + recept! Tycker du har en bra balans med variation på inlägg! Har fått så mkt matinspo från dig på senaste 👏🏼 Som föräldraledig provar jag att passa på att prova nytt och förbereda middagen redan på dagen för att sen bara värma på efter nattning. (om barnet tillåter/dagsformen dvs…)

  Lagade detta recept idag och tänkte på dig? 🤗 Så lätt och gott!! Snåla inte med kryddning och ha gärna i en grönsaksbuljong eller två. Samt typ två burkar craime fraiche för kränkthetens skull. Bara ett litet tisdagstips ☺️

  https://paulas.me/halloumi-linsstroganoff-med-smak-av-fetaost-och-soltorkade-tomater/

  1. Sofia

   Nä, står inte för att vi behöver mer kränkthet i världen… 🤔🤯 Menade KRÄMIGHET! You gotta love autocorrect 😂😂