Ledig fredag – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Ledig fredag

Idag var förskolan stängd så jag och killarna började morgonen med sovmorgon och sen sconesmys när vi vinkade hejdå till Rickard… En riktig mysmorgon.

 

Ja – och sångstund.

 

Sen åkte vi och storhandlade och köpte en present till ett kalas Charles ska gå på imorgon. Det är faktiskt rätt mysigt att handla med båda barnen, även om August just nu är sååå trött på förmiddagarna när han sover kass på nätterna. Hur som, väl hemma så lekte vi med play doh och lego och August… Ja han sov aaalldeles för lite för det var för spännande att vakna igen och vara med storebror även om han var sååå trött.

 

 

Sen lagade vi lunch på det Charles hade valt att köpa – broccoli, fiskpinnar och sötpotatis som vi gjorde i ugnen. Mums tyckte både jag och killarna. Eller jag stekte vitkål också. Stekt broccoli och vitkål är min nya craving, ahhh vad gott det ÄR!

 

 

Sen har det helt ärligt varit liiite kämpigt i eftermiddag eftersom A har varit så trött och mest velat klänga, bäras, ramlade hela tiden och ja. Var trött helt enkelt. Men, men. Världens bästa storebror visade honom Babblarna-appen och så kollade vi babblarna på  TV tills Rickard kom hem och han och C åkte och köpte pizza.

 

 

Och sen… Ja sen gick hela familjen ner till havet och tog ett ljuvligt kvällsdopp! Kristallklart vatten, 21 grader och så himla ljuvligt. August var toktrött men överlycklig i havet, gullpluppen. Och på väg ner till havet så sprang jag på en lokal blomsterbutik som satsar på närodlade blommor á la #blomsterupproret så jag köpte med mig en bukett hem och sen duschade alla och barnen nattades.

 

 

Jag är SÅ redo för helg och jobbfri helg. Familjetid.

 

Hoppas ni har en fin helg framför er också!!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.