Kräftskiva för den lata – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Kräftskiva för den lata

 

Alltså det är LJUVLIGT med så varm sensommar och vi badar i havet varje dag men oj vad ovan man ändå är vid att leka sommar så här länge, högsommar alltså… Det ska badas, grillas, vattnas i trädgården, njutas till max och både hem och jobb hamna lite efter märker jag. För jag vill PASSA PÅ. När som helst spöregnar det och är mörkt och kallt igen, haha.

Förstår ni vad jag menar?

 

 

I fredagskväll hade jag och Rickard en minikräftskiva för oss själva, roligare än så här blev dukningen inte men jag gjorde det så enkelt så jag köpte färska signalkräftor och en liten bit västerbottenostpaj helt enkelt. Sen öppnade vi en flaska champagne som vi fått av några vänner och smaskade i oss när barnen hade somnat. Ljuvligt. Det var nog den enda kräftskivan jag hinner med i år verkar det som, men jag är glad att jag iaf åt några kräftor.

 

Jag älskar kräftskivor i alla former, här hade vi en i ruinen i Rögla och här hade vi en stor kräftskiva på kvällen i skärgården efter Charles välsignelse men bäst minne har jag från den spontana på vår innergård med små kräftkitt till varje person vid dukningen och även kräftstjärtar i dill i burk för den late, haha.

 

Hur som, fick precis sms från några vänner att ikväll ska vi äta kvällsmat på stranden, SÅ rätt att fånga sensommaren tillsammans efter förskolan. Tror jag slänger ihop tunnbrödsrullar till kidsen bara och drar ner så får vi väl se om jag lyckas jonglera ett dopp själv med två kids. Tur att båda älskar att bada!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.