Jag lånade ett slott idag – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Jag lånade ett slott idag

Godkväll från skrivbordet här hemma – VILKEN arbetsdag jag haft igen. Klockan ringde vid 06 och jag åkte upp till Stockholm och Noors slott som vi fått låna för dagens inspelningar och det var ju heeelt perfekt med tanke på att det bara låg en kvart från flygplatsen. Tips till er som har inresande gäster för vilket bröllopsställe det var!! Älskar ju vita herrgårdar och slott och Noors var ljuvligt, kolla bara:

 

 

Jag blev lite sugen på att få göra ett vinterbröllop här, tänk er eldtunnor, facklor och något varmt att dricka när gästerna anländer och ska checka in, åh där var så mysigt där inne för det också. Tror man kunde sitta upp till 78 gäster i festsalen och drömmen hade ju varit att det var snö så man kunde ha utomhusvigsel på baksidan i allén. Varför görs inte mer vinterbröllop i Sverige?

 

 

Där skymtar ni tältet som är deras sommarlunge också iofs, jo jag hade nog kunnat tänka mig att hyra hela slottet och ställa till med bröllopsfest, många av mina brudpar har en lite för stor inbjudningslista men kanske någon av er är på jakt efter ert ställe att hålla ert drömbröllop på och blir inspirerade? Vet att jag till och med har följare som har gift här, hur som – spana in mina stories om ni vill se lite mer från insidan av slottet och hotellrummen också. Vi spelade in alla våra filmer till Great Weddings Academy utomhus idag och det var så härligt att fånga sensommarsolen och ha det fina slottet i bakgrunden.

 

 

Det var kurs 3 i utbildningen som de sista filmerna skulle spelas in till, jag gjorde ju hela utbildningen 2017 men efter att ha dragit igång med eleverna och deltagarna så insåg jag att kurs 3 var felgjord – den behövdes göras om till lite personligare uppföljning för varje individ så vi kastade allt och började om. Ibland blir det så och jag är SÅ glad att vi nu har gjort den helt rätt!

 

Bloopers – nej det är faktiskt inte ofta jag säger fel men ibland så och då skrattar vi gott.

 

 

Det tog precis heeela dagen men jag kom hem så jag hann natta Charles som hade haft ännu en ljuvlig sensommardag med bad i havet, lek med kompisar och ett sista besök i glasskiosken som stängde idag för säsongen. Nu får man vänta till valborg nästa år. Blev nästan lite avis på deras mjukglass de hann äta idag….

 

 

Men mest är jag glad att vi gjort klart denna kursen – nu ska vi sparka igång den första gruppen för kurs 3 i september. Det blev jobbhelg hela helgen men åh så bra helg det varit ändå, och imorgon är det lite backup av mamma och pappa och jobbdag igen, från 9-21 faktiskt så det blir lite väl intensiva dagar nu men seeen så ska jag vara lite mer ledig i resten av veckan.

 

Och nu är det dags att sova minsann!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Tipsar om denna, liten, går vända framåt och bakåt. Går oftast som handbagage. Jättesmidig resevagn. Cybex eesy s twist.

  2. Julia

    Johanna, off topic men jag har försökt gå igenom alla dina reseinlägg för att få svar pp min fråga men hittar inte.
    Ni reser ju mkt med barnen, & har gjort sen de var mini. Vad har ni för vagn med er??

    Vi ska till Cypern om någon månad med en 3åring & en då 6månaders. Vi behöver en vagn till vår lillkille. MEN, jag vill inte ha en framåtvänd vagn (han känns för liten), med liggläge & helst en som går in som handbagage på flyget. Har du något bra tipsc