Johanna Kajson

En lördag

 

Vilken lördag!

 

 

Frukost för hela familjen och sen hade jag en jobbdag på schemat så jag satt vid skrivbordet 5 timmar i sträck och fick gjort MASSOR medan killarna lekte där nere och i trädgården och Rickard byggde (!!!) en vägg-grej till vår Teslaladdare som ska installeras om några veckor medan August sov. Produktiv dag så sen firade vi med att gå ner till stranden i eftermiddag och möte upp några vänner för bubbel och bad. Och glass!

 

 

Det var 21 grader i vattnet och kristallklart igen efter några dagar med lite tång i havet och vi badade två långa dopp mellan glassen och bollek. Det blev några fina timmar med vänner och sen gick vi barfota hem och killarna tog ett långt bad och jag tog en snabb dusch innan jag satte mig och jobbade igen.

 

 

Och Rickard kämpade på med sitt bygge och sen hade vi världens längsta läggning, haha. Straffet för att dagssömnen blev lite för lång men just idag var det värt det för vi fick gjort så himla mycket. Och nu måste jag sova för min taxi hämtar mig 6:30 imorgon när jag ska flyga upp till Stockholm för en inspelningsdag för Academy på Noors slott. Det blir en lång jobbdag imorgon med det ska faktiskt bli kul.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linn

    Åh Noors slott, där gifte vi oss för snart 2 år sedan <3 Älskar det! Ha en ljuvlig dag och vilken tur med vädret!!