Vabb-fredag – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Vabb-fredag

Innehåller annonslänkar

 

Hela familjen gick upp tillsammans när en förkyld Charles ropade vid halv sju och vi kände på hans varma panna. Attans, Första förkylningen och bara att avboka jobb och ringa förskolan och säga att vi stannar hemma idag. Det fick bli mysdag.

 

August nya gulliga pyjamas, från Lindex tror ni det är att han räknar sina lamm som gör att han sover hela nätterna i sin säng??

 

Så vi har myst, kollat TV, sorterat lego, lekt med paddan och nu ska vi snart äta lunch och pyssla lite.

 

Sortera lego – vi måste  köpa lite burkar med lock!

 

 

Charles nya förskolekläder, så himla sköna byxor som var lite tunnare med samma mönster som på tröjan fast på sidorna och sen tröjan i kombo – från Lindex såklart..  Har sällan gillat joggers på C för det blir liksom SÅ mjukis men med fina print och tunnare material så blir det riktigt coolt.

 

 

 

 

Jag är lite små-smärt-bakis fortfarande men dagen går faktiskt bra med kidsen. Det är så mysigt att bara vara med dem i lugnt tempo och även om det är så himla fint väder så håller vi oss mest inne vilket är okej. Min solstress har äntligen släppt, att man liksom MÅSTE fånga sommaren och solen. Bara att följa barnen och leka det som dem vill leka.

Igårkväll så kom förresten Rickard hem med bröllopspresenten för i år, den hade kommit nu…. Han sa “Tack för allt du gjort för mig, för oss och för barnen och våra fantastiska 7 år som gifta, tänk vad många fantastiska år vi har framför oss!”. Och sen gav han mig en fantastisk ring som nu sitter på mitt högra ringfinger, den tunna ettårsringen jag fick när vi var mitt i ofrivillig barnlöshetkampen har fått flytta ihop med vigselringarna ett tag. Jag behöver inga diamater i världen, bara min fantastiska familj men åhhh så fint det var att få höra dem orden och få en symbol av kärlek att bära.

 

(Och ja – både jag och Rickard gillar ju att investera i diamanter, det kan man ju inte sticka under stolen med.)

 

Nu ska vi äta mellis!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.