Sommarlovets sista dagar – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Sommarlovets sista dagar

Nu är vi verkligen på slutspurten av sommarlovet och det har varit så himla mysigt att få så mycket tid tillsammans hela lilla familjen… Här är lite vad vi hittat på senaste dagarna:

 

 

En dag var vi i Skanör och åt lunch på Badhytten med mamma och pappa, första gången vi var tillbaka efter vår dagsfest och vi skrattade gott åt festligheterna vi drog in där hela kvällen…

 

 

 

Ja och detta var dagen när jag hade nyfärgat hår som ni ser, stylat av ett proffs och då håller det alltid flera dagar. Lyxens lyx.

 

 

Vi har fortsatt att hänga på stranden och fick till en hel stranddag med våra grannar en dag. Sol, bad och lunch på Strandhytten där vi delade en flaska vin och pratade om livet –  och alltid om hur tacksamma vi är över hur fint livet blev. Så härligt med vänner som är så tacksamma och uppmärksamma som vi är på vad livet ger oss.

 

 

Sen var vi ju på Ystad saltsjöbad i helgen med hela min familj och SOM Charles och August badade i poolen, wow. Drömmer om en egen pool men det funkar inte riktigt i vår trädgård tyvärr men åhhh det känns så härligt inför Greklandsresan i höst att de badade loss ordentligt. Charles ville gärna vara på djupa och flyta omkring med sin badring vilket är ett stort framsteg.

 

 

Vi hade det urhärligt där och låg vid poolen hela dagen, var på lekplatsen som ligger bredvid och käkade en tidig FANTASTISK middag i restaurangen innan vi nattade barnen och gick till spaet i omgångar. Där får inte vara barn i spaet men de har å andra sidan öppet till 23, ljuvligt!

 

 

 

Och så här fint hade de gjort på vårt rum eftersom vi hade firat bröllopsdag, urgulligt ju. Sånt man alltid drömmer om men som sällan händer, tack YSB! Och tack för att barnen fick ballong och nalle, Donna och Charles lekte såå med sina och de har nu flyttat hem och presenterats för alla andra nallar….

 

 

Och nu är vi hemma igen och jobbet har dragit igång för oss båda, Rickard var på kontoret igår och jag fick jobba ett par timmar jag med tack vare att mamma och pappa kom och hjälpte till… Idag jobbar jag och imorgon bär det av mot helgens bröllop i Åhus och på måndag är det back to normal igen, Rickard börjar jobba på riktigt och eftersom förskolan är stängd så börjar jag helt enkelt med en hemmadag med barnen vilket känns mysigt eftersom jag är borta på jobb i helgen. Charles börjar förskolan på tisdag och August 1 oktober. Det blir en spännande höst!

 

 

Så nu tar vi till vara på augusti tycker jag, det gäller att #fångasensommaren som jag brukar säga. Att inte ge upp semesterkänslan och njuta av vädret bara för att jobbet drar igång utan ett kvällsdopp här och en grillkväll där, kanske en kräftskiva på en onsdag om man orkar? Det tycker jag man ska unna sig augusti ut….

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.