Vad vi gör regniga dagar – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Vad vi gör regniga dagar

Fredag och sista dagen på tennislägret, buhuuu. Det har varit SÅN lycka att få en timmes tennisträning med ny coach varje morgon i två veckor och nu längtar jag till höst-träningarna. Det går lååångsamt framåt i att lära sig denna svåra sport men oj så kul vi har!

 

 

De senaste dagarna har det regnat och vi har haft innedagar och pysseldagar… Mysigt det med!

 

 

Och disco – alltid disco och dans hemma hos oss!! Alla pysselböcker åkte fram, vi har bakat och lekt hemma-glasskiosk med strutar och strössel, vi har byggt saker och vi har läst böcker. Och vi har bara varit vi fyra i familjen lite vilket har varit mysigt efter alla besök. Igår rotade jag även fram de där första ljusblå gummistövlarna och så tog vi med killarna ut för att hoppa i vattenpölarna. Premiär för August i både gummistövlar och vattenpölar!

 

 

Jag fick ju knölar från min moster i våras som kommer från min egen mormors trädgård och nu står denna ljuvliga, rosa dahlia i full blom och jag tänker på både moster och mormor varje dag. Mormor… Mormors trädgård…. Barndomen med mormor… Åh som jag saknar henne fortfarande!

 

 

Min innan regnet kom så hade vi sol och besök av våra vänner som har en son som föddes på exakt samma dag som August. Så kul när vi smsade varandra från BB, haha! August och Cosmo tultade runt här hemma och man såg hur glad August var över en liten minimänniska i samma storlek som han själv. Han börjar bli förskoleredo min lilla plutt…

 

 

Vi hann vara på stranden, leka på lekplatsen och springa runt, runt i trädgården. Fina dagar. Och jag hann färga hårbotten, bara en sån sak!

 

 

Och så nådde jag 10 000 följare på instagram, hurra! Nu har jag äntligen swipe-up funktionen som samarbetspartners så gärna önskar att man har – och så att även jag kan länka till saker ni frågar om som min utbildning, mina kläder eller en bok.

 

 

 

Det var lite av de senaste dagarna!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.