Tennis varje morgon – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Tennis varje morgon

Så här börjar jag varje morgon nu;

Med en timmes tennislektion och så ska det vara i tio dagar, så himla glad att vi anmälde oss till detta för vi kom av oss helt efter avslutningen i slutet av maj. Efter blir det dopp i havet och sen kan dagen verkligen börja.

Idag cyklade jag hem och hämtade Charles men han ville INTE bada så det var lite onödigt, haha. Han vägrad både strand och bad för tillfället, men det var mysigt ändå.

Igår däremot var det sjukstuga här hemma, jag åkte på en rejäl huvudvärksattack och sov en massa, och det gjorde A med för han kräkte deluxe på natten tre gånger (tror han fick i sig för mycket laktos och jordgubbar, första gången han åt så mycket yoghurt liksom… han var pigg hela dagen igår så det var bara det där på natten… som hamnade rakt i mitt ansikte, haha. Så brutalt ju). Och även Charles var hängig med feber för andra dagen. Tråkig dag helt klart men igårkväll var alla piggare och idag är vi på benen.

En regnig dag var vi på en ny lekplats och lekte och en annan dag hade vi eftermiddagspicknick på en mulen strand men mest är vädret soligt, ljuvligt och vi hänger i vår trädgård.

Nu väntar några dager med gäster, hurra! Håller på att piffa i gäststugan för dem och så håller jag på att förbereda mig inför Nyhetsmorgon på söndag – två svep är jag med denna gången, hurra!

Har ni en fin sommar/semester?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nina

  Hej! Jag och min familj var nere i Höllviken och hälsade på släktingar nyligen, och då cyklade vi förbi erat hus när vi varit på stranden, jag sa till min faster och jag sett detta hus många gånger på bild, men att det var så fint i verkligheten, då sa hon att det var min kusin som hjälpt till att bygga det 🙂 Lite kul tyckte jag! Ville väl egentligen bara säga att ni bor på ett fantastiskt ställe 🙂 Hoppas ni får en fortsatt härlig semester!

  1. johannakajson
   johannakajson

   Åh vad häftig!! Vår granne som är välkänd byggherre här nere berättade när vi flyttade in att huset var myyyxker noga o h bra byggt, haha. Härligt ju!

 2. Nina

  Hej! Jag och min familj var nere i Höllviken och hälsade på släktingar nyligen, och då cyklade vi förbi erat hus när vi varit på stranden, jag sa till min faster och jag sett detta hus många gånger på bild, men att det var så fint i verkligheten, då sa hon att det var min kusin som hjälpt till att bygga det 🙂 Lite kul tyckte jag! Ville väl egentligen bara säga att ni bor på ett fantastiskt ställe 🙂 Hoppas ni får en fortsatt härlig semester vecka!