The Jerebko wedding – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

The Jerebko wedding

 

Helgens bröllop tog rum på Tjolöholms slott och jag fick lite bilder skickade som sneakpeak från fotografen Tobias Guldstrand igår så ni ska få se liiiite men jag längtar tills ni får se själva dukningen och festlokalen som Vesters hade fixat så himla fint!!  Jag jobbade som vanligt dygnet runt och det var ovant att vara på ett gammalt, anrikt bröllop med så många regler och riktlinjer men vi fick till ett riktigt bra samarbete till slut och skapade Johanna och Jonas drömbröllop.

 

 

Tobias tyckte det var sjukt kul att fota mig när jag var koncentrerad eller stressad, haha. Som här när jag skulle få igång vigseln men näbbarna var på vift. Bara att vänta, smsa i whatsupgrupperna och ringa något diskret samtal..

 

 

Ja där ser ni det mäktiga törnrosaslottet. Alltid lurigt att göra såna här bröllop på lite mer offentliga platser, här var det ju besökare hela dagen både inne i slottet och i slottsträdgården.

 

 

Men sen var det dags, och herregud vad vacker Johanna var. Kolla bara – klänningen, håret som Samira hade gjort och buketten som Vesters hade gjort. Mäktigt helt klart och helt rätt för detta maffiga slottsbröllop.

 

 

Jag har inte fått så mycket mer bilder än så i väntan på dukningen och de maffiga blommorna så får ni se bästa teamet bakom detta bröllopet. ÄNTLIGEN kom vi ihåg att fånga oss på bild:

 

Vesters och jag med dagens assistenter Malin och Datte.  HURRA – we did it again! Så härlig bild ju!

 

 

Nu ska jag fortsätta leka semester, det har blivit lite sjukstuga här hemma tyvärr men just denna veckan försöker jag jobba så lite som det bara går, Behöver VILA nu.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sanna

    Jag har en liten fråga! Hur funkar det när man anställer er, köper man bara ”tjänsten” eller köper man tjänsten och alla kostnader i det? Alltså hyrning av stolar och bord och dekoration och allt sånt där, ingår det i erat gage och ni därmed blir dyrare eller har ni ”en kostnad” för själva tjänsten och så blir det fler separata fakturerar för allt runt omkring? Förlåt om jag uttrycker mig rörigt, hoppas du förstår vad jag menar😃🙈🤷🏽‍♀️