Sneakpeak dagsfest – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Sneakpeak dagsfest

Vaknade med ömma fötter och lycka i själen – åh så underbar fest vi hade igår och SOM jag dansade!! Herregud, och jag släppte mobilen och bara var närvarande och festade loss så jag har inte så himla mycket bilder att bjuda på idag men här är några så får jag snällt invänta bästa Marias foton och visa mer sen.

 

 

Vi bestämde oss ju för att ha en dagsfest för alla våra vänner när vi låg där på en solbädd i Cannes i maj och igår var det äntligen dags. Vi höll till på en av de absolut vackraste lokalerna i Skåne som heter Holmanäs gård och drömmen om att ha den utomhus under bar himmel blev sann. Så våra DJs SaxontheBeat kunde rigga upp ute och vi började preppa med öl och bubbel…

 

 

Och vid två kom 50 gäster och strax därefter bjussade vi sång och allsång av Spectraentertainment vilket var succé såklart, tänk er afterski/afterbeachfeeling blandat med Wallmans. Så grymma. Ja – och så bjöd vi på shots och Daniel som spelar både trummor och saxofon lyfte dansgolvet.

 

 

Jag gjorde en snackbar och hittade den där neonskylten på Forever Factory där vi hyrde vårt fotobås och blomsterväggen, SÅ uppskattat grej med fotobås ju, och folk var galna i rosenväggen (någon trodde jag hade gjort den, haha NEJ så pysslig är jag inte men jag är expert på att hitta roliga saker att hyra in eller köpa, haha)

 

 

Vi bjöd på fler överraskningar men mer om det när jag har mer bilder, nu ska vi åka till lokalen och städa och sen kommer kidsen hem med mormor och morfar där de bodde inatt.

 

Men alltså  – jag fick DANSA fyra timmar i sträck. Och bada i solnedgången i Skanör. Drömdag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linnea

  Hej,
  Blir inte så passade till inlägget kanske.. men jag skulle vilja be om hjälp..

  Jag tycker du är så klok och fin i ditt föräldraskap och tänker speciellt vid dom situationer där Charles är lite osäker/obekväm med olika aktiviteter eller liknande.

  Jag har själv en go 4-åring hemma och som har utvecklats så mycket & blivit mycket modigare men som fortfarande är väldigt osäker kring andra barn. Han kan t ex låta bli att leka om vi är på en lekplats om det är andra barn där.. Han har svårt att bara leka bredvid utan att ens behöva ta kontakt med dom. Vuxna har han mycket lättare att ta kontakt med och det går bra med barn han känner, men främlingar/bekanta är svårt.

  Jag är själv blyg/tillbakadragen och har svårt att ta kontakt med främlingar, säga vad jag tycker & sätta ner foten när det behövs, så jag förstår ju att han speglar mitt beteende.. Men det är ju verkligen inget jag önskar honom, så jag tänkte fråga om du har några tips & råd för att peppa & stötta honom i att bli tryggare i sig själv och med andra? ❤️

  1. johannakajson
   johannakajson

   ❤️❤️❤️, jag tänker spontant att det är sååå olika för barn i hur man vågar och att ta kontakt med andra barn är ju verkligen inget för alla eller ens något man ska behöva kunna göra på en lekplats – däremot skönt om han känner sig bekväm med att leka men kanske en bit bort t ex. Ibland vill C inte gunga om någon annan är bredvid eller åka kanan och det är ju hekto nej såklart. På nya ställen och aktivitet är det okej att bara titta på tänker jag, folk blir så stressade av barn som är lite mer tillbakadragna men det får ta sin tid, med kärleksfulla, empatiska föräldrar som du som både lyssnar in och till och med känner igen dig själv så kan ni ju ta tiden att sitta lite på bänken och titta på om det är det som krävs ❤️❤️❤️