Bad i Torekov – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Bad i Torekov

Åh så bra jobbdag som blev till semesterdag det blev igår!! Jag hade ett möte bokat i Torekov jag var tvungen att ta men så följde hela familjen med och vi vroomade iväg upp till bukten med Teslan så de åt mellis i hamnen i Torekov medan jag hade möte med mitt brudpar och sen åkte vi till Angelica och hennes storfamilj som var i huset i Torekov och åt grillat till lunch och badade i poolen. Lyxens lyx!

 

 

 

Det var så mysigt att träffa Alice och Filip också – NIclas barn var också där och Niclas har ju jag roligt nog jobbat ihop med för 12-13 år sedan så det var liksom bara att komma hem dit och sätta sig ner och börja babbla. Så glad att de har varandra <3. Men roligast hade vi i poolen jag och Angelica och alla barnen, haha. Hade minst 3 barn som hängde på mig hela tiden och vi plaskade och simmade och gjorde konster, så roligt.

 

Sen körde vi förbi min gamla skola vid Norrviken innan vi tuffade igenom Båstad där jag pekade stolt för Charles överallt som jag bott, jobbat och där jag tog studenten och allt. Och sen provade ladda bilen på en supercharge station innan vi tuffade hemåt igen. En riktig utflyktsdag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.