Våra dagar – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Våra dagar

 

Hej från den huvudvärksbultande semestern. Nej, det ger sig inte… Jag fick en gigantisk huvudvärksattack i söndagseftermiddag som jag tog mig igenom så den började lätta sent på kvällen men sen kom bakslaget på måndagen och den har kommit och gått sedan dess. Ingen full-blom-attack igen så jag ligger och trycker spikmattan in i huvudet och hoppas på att överleva och att hjärnan inte spräcker skallen på mig som i  söndags – men jo den trycker på och den stör mig till och från. Så himla segt, försöker ta det lugnt och leka semester (men har en del jobb inbokat som är svårt att avboka, stort möte i Torekov imorgon och sen stort bröllop i Göteborgsområdet nästa helg som måste genomföras och det är mycket synkning och avstämning inför det såklart…) 

 

Donna är ju nere hos oss på sommarlov, eller hos mormor och morfar men efter att Charles hade sovit hos dem i tisdags så kom hela gänget hit igår och sov över till idag. Skönt och mysigt att vara ett stort gäng och igårkväll så fick vi faktiskt liiiite semesterkväll ute på vår altan när alla barnen hade somnat. Då körde vi värmaren, levande ljus och åt glass bara vi vuxna. Mysigt.

 

 

Vi badar varje dag såklart. Kolla vad fint vattnet är här hemma nu! Idag blev det två dopp för mig, och en sväng till nageltjejerna för lite Shellac. Mitt bästa när jag har event så slipper man vara stressad över att något nackelack skavs av när man håller på att montera och bygga och fixa.

 

 

 

Sen fick ju Charles en pool när han fyllde år och nu var det äntligen dags att inviga den. August provade den med, perfekt bebispool ju.

 

 

Vi har fikat på stranden och vi grillat och grillat och grillat här hemma. Fint det. Semesterfeeling.

 

 

 

Och så har jag och pappa byggt årets sandbil idag.

 

Det var lite av vad vi hittar på här hemma, imorgon väntar som sagt möte för mig i Torekov och sen ska vi hem till bästaste Angelica på lunch och poolhäng. Lyxigt värre att bli bjuden på lunch och det är så fint när mitt jobb kan bli en härlig familjeutflykt över dagen! Fast klart lyxigast att jag får träffa Angelica!

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.