I nuet – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

I nuet

Fortsätter vara i nuet så mycket jag kan  och ikväll är första gången jag känner av lite semesterkänslor… Här är vad jag har hittat på de senaste dagarna…

 

 

Vi åkte till Hallongården i söndags med hela Rickards familj innan de åkte hem…. Självplocket öppnade inte förrän vid ett så vi spanade mest på djur, åt lunch och shoppade i lilla gårdsbutiken. Tips – hallon, hallonbröd och sparris!! Såå gott.

 

 

 

VI har varit och pantat burkar, stort familjeevent som ni ser, haha. Charles får ansvar för att panta och sen skänker vi alltid pengarna till välgörenhet men han får köpa något spel eller app om han hjälpt till, oftast i kombination med att ha plockat upp alla kottar i trädgården.

 

 

Vi har besökt gulligaste Aldo (på bilden ovan) som gör glassen på daAldo och vi fick komma in i glassfabriken och smaka på glassen och se hur allt gjordes. Så himla spännande för både stora och små! Denna med hallon/laktrits var min favorit, galet god.

 

 

 

Jag har äntligen hunnit köpa nytt bord till lilla fikaplatsen, både bordet och stolarna är från Sommarboden som vanligt.

 

 

Charles har åkt till mormor och morfar på sommarlovsdygn med Donna så han sover där inatt och de besökte leksaksmuseumet i Eslöv. Var tydligen suuuuperbra så tips till er!! Jag hann svänga in på minneslunden själv och sätta blommor till mormor och morfar och farmor och farfar och blev väldigt ledsen en stund. Snart ett år sedan farfar lämnade oss och det gör fortfarande ont och slår mig som en käftsmäll emellanåt.

 

 

Jag, Rickard och August var på Strandtugg på lunch själva idag och det var sån semesterkänsla att sitta där i solen och käka och så annorlunda att vara bara vi tre. Sen cyklade jag till Nea på glassfika själv eftersom August fick feber efter dagens 1årskontroll och vaccin…

 

 

Ikväll tog vi kvällsdopp och hade chipsmys i kvällssolen på vår altan bara vi tre. August går ju numera och det är sån himla glädje att se honom stolpa runt så lycklig och stolt.

 

 

Det var lite av det vi gör på dagarna. Nu firar vi semesterkväll med planering av vår dagsfest och ett glas champagne. Ljuvligt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Låter som ni har haft härliga dagar tillsammans 😊
    Vi planerar också att ha en dagsfest senare i sommar, har både 40årsdagar och 10-årig bröllopsdag att fira, så om du vill vore det kul att höra lite om hur ni tänkt lägga upp det. Lite tips och trix för dagsfest, har aldrig haft det upplägget tidigare.
    Tack på förhand! Kram