Österlen med barn – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Österlen med barn

 

Vilken härlig dag vi haft, och som ni märker är jag i sommarlovsmood och bloggar bara när jag har tid för nu är barnen och närvaro här högsta prio så då blir det bara något blogginlägg om dagen – men jag vet ju att ni har sommarlov också och inte har tiden eller ens vill scrolla sociala medier och jag är SÅ inspirerad av Maja och Sanne som tar 3 veckors total tystnad i sina kanaler vilket jag inte riktigt vill för jag känner mig inte stressad eller att jag behöver det – men det blir färre inlägg helt klart.

Hur som – idag vaknade jag och Charles vid åtta (hörde att August och Rickard gick upp vid 06, hur min superman orkar ta varje morgon förstår jag inte, men han älskar tydligen deras egentid på morgonen och jag älskar att sova, haha. Det gör ju Rickard med så snart ska jag ta mig i kragen och ge honom lite sovmorgon… Snart, zzz)  och då väntade en utflyktsdag till Österlen där vi mötte upp Rickard syster med familj.

 

 

 

 

Vi började med Mandelmans trädgårdar där vi gick runt och spanade på djur och blommor och grönsaker och framförallt fikade. SÅ GOD FIKA DÄR!! Lunchen såg ju galet god ut och allt är från trädgården och gården men det var inte läge idag med lunch med kidsen men fikan var så himla god. Mums!

 

Charles, Gillis och Harry. Gullisar.

 

 

 

Sen åkte vi vidare till Kiiks musteri för lunch eftersom det regnade och vi ville hitta lite lekplats till barnen. Där åt vi lunch och gungade och lekte affär innan vi tuffade vidare till Österlens chokladfabrik och såg hur choklad görs. Och köpte ihop lite smarrigt hem.

 

 

Och en tuffade vi hem igen och lekte hela eftermiddagen här hemma tillsammans och jag slängde ihop pasta till middag och nu sover alla så sött. Imorgon är August födelsedag så nu håller jag på att förbereda för hans födelsedagsfrukosten.

 

Hur kan han vara 1 år? Min lilla älskling. Åh, tänk att det är dags för hans allra första födelsedag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Vilken härlig dag! Hur har set blivit med charles läggningatid, du skrev förut om han ska få somna senare på kvällen så han vaknar senare? Har själv en 3,5 åring här hemma som alltid strulat med sömnen och inte sovit så mycket nattetid, är rätt påfrestande nu under sommarlovet att behöva gå upp runt 06 varje dag 😩 dock somnar han redan sent (runt 21) däremot sover han på dagen så kanske kan det hjälpa något om man tar bort det.. men är svårt att justera eller styra deras sömn ju!

  1. johannakajson
   johannakajson

   Åh ja sommarlov och sömn, haha. Jag tänker det är bara att åka med och aldrig räkna med egentid på kvällarna, haha. Just nu somnar C någon gång mellan 21-23 och får upp någon gång mellan 07-08 typ. Nen han sover inte på dagen. August går upp 06 däremot så I hear you!!!