Magisk färgläggningsbok – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Magisk färgläggningsbok

Innehåller annonslänkar

 

Fick sååå många frågor på instagram om vår magiska målarbok som vanligt så här kommer länken igen, det är alltså en bok som är utan färg men när man målar med vatten på så färgläggs den. PERFEKT för små barn alltså, vi köpte den till Charles men nu när han målar sina stora konstverk så sitter August bredvid och duttar med penseln och ser det där magiska färgläggandet.

 

 

Och den går att använda om och om igen alltså, så när vattnet torkar så blir den färglös igen. Det kommer en liten “penna” med som man kan fylla med vatten och skruva åt så att barnet lätt kan leka med den i bilen eller om man är på någon annan utflykt där man vill ha med pyssel men inte kladda med färg och vatten. Tips helt klart, och så bra present till en 1-2-3 åring.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Josefine

  Hej Johanna!
  Har en fråga, den rör inte riktigt inlägget men jag hoppas du eller någon av dina läsare kanske kan hjälpa mig…. jag är gift sen 9 år. Vi gifte oss borgerligt o rymde iväg för att göra det. Ingen släkt var med av olika anledningar. . Under dessa år har vi fått två underbara ungar, det har också varit en tid av både medgångar o motgångar men vi har växt oss starka i relationen tack vare allt. Nu är jag sugen på att fria till honom igen o förnya våra löften med en typ trädgårdsfest med våra vänner o familj som inte fick vara med första gången, hehe. Passar ju bra när vi firar 10 år ihop nästa år tänkte jag! Nu till min fråga – kan man ens förnya sina löften i en borgerlig ceremoni? Vet du (eller någon annan som läser här) någon som gjort det? Eller ska vi ”bara” ha en väldigt sen bröllopsfest? Vore fint att få det ceremoniella med löftet tycker jag. Tack på förhand snälla Johanna eller annan som kan hjälpa oss med tips eller inspiration på att fira 10 år tillsammans ✨

  1. johannakajson
   johannakajson

   KLART ni kan och ska göra det, så ljuvligt ju!!! Tror inte man kan boka en borglig förättare men vet inte – men vem som helst kan ju hålla i ceremonin tänker jag? MAGISKT kul ju, heja er!