Lillasyster på väg!!!! – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Lillasyster på väg!!!!

Godkväll från “Läggan” som vi kallar mammas och pappas lilla lägenhet här i Stockholm…

Jag har precis nattat August och ska se andra halvlek av fotbollen, vi gick hit efter kompishänget medan Rickard och Charles hängde med gänget till en pub för att se fotbollen och babbla lite till. Så fint att se honom med våra vänner här…

Vi har haft en fin dag här! Lek i Humlan för båda två, sånt moment när Charles cyklade omkring och August gick med gåvagnen eller ännu mer när Charles cyklade med August sittande där bak!!

Lunchen på Sturehof var härlig och de är så himla barnvänliga där. Man känner sig aldrig i vägen på något sätt, fint tycker jag!

August ville icke sova idag med Charles helt plötsligt däckade i vagnen. Han som inte sovit på dagen på ett år?!! Måste vara mycket spännande intryck och värmen?

Sen gick vi till nästa lekplats och där lekte vi med Donna, i Rålambshovsparken finns en gigantisk lekplats med så mycket kul!! Och en plaskis, den fick vi ju prova gå omkring lite i!! Donna har ärvt Charles gamla klänning som hon så stolt hade idag, gullisen.

Sen fick det ju bli dagens glas också. Och ja, här är min magiska hemlighet!!!! JAG SKA FÅ EN TILL SYSTERDOTTER!!!!! I november kommer hon, Donnas lillasyster som vi än så länge kallar Glitterbebisen. SOM vi alla längtar!!!

Sen vinkade vi hejdå till syrran och Donna och gick till boulebar där vi mötte upp detta gänget. Och efter mycket kämpande så somnade äntligen August för en liiiten nap till, Phu. Charles fick vara med och spela boule och sen slängde vi oss alla i gräset för lite middag från foodtrucksen.

Som sagt. Fin-fin dag i huvudstaden!

Nu – heja Sverige!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. E

  Åh så roligt att du ska få en systerdotter! 😃 lyssnar på gamla avsnitt av vardagsfesten och det är tråkigt att ni inte gör den mer och funderade hur livet är för Emilia och Mia så det var väldigt kul att se att Emilia är gravid igen 😊

 2. Sara

  Gud vilken underbar mysig dag! Fast jag själv bor i Sthlm för jag lust att åka dit och turistar fred det här inlägget haha. Vad är det för dubbelvagn ni har med er? Funkar den bra?

  1. johannakajson
   johannakajson

   Britax holiday, funkar kanon. (Resvagnar är ju vad de är i stabilitet och man får se det som ett träningspass att dra runt dem i den, haha. Men den är sjukt smidig att fälla ihop i ett knapptryck och upp med och båda får plats. Bra tycker jag!!)