Vår restaurang på stranden – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Vår restaurang på stranden

Innehåller annonslänkar

 

Igårkväll efter att vi hade nattat August så hade mormor och Charles myskväll och jag och Rickard hoppade på cyklarna och cyklade ner till vår restaurang här på vår strand som heter Strandtugg. Det var ju en POP-UP förra året men i år har de byggt klart hela restaurangen och det är helt magisk vy att sitta där!!

 

Pirrig på väg till dejtnight – med våra vänner som också lyckades smita ut denna vackra kvällen….

 

 

 

Vi fick bord på ovanvåningen och våra vänner mötte upp för en härlig, skrattig kväll tillsammans med havet och stranden som utsikt och ett glas bubbel i kroppen. Vi firade midsommar ihop allihopa och vi lärde känna varandra genom att våra barn började på samma förskola. Livet alltså!!

 

 

Ja kolla utsikten. Ni förstår ju.. MAGISKT!

 

 

Klänningen är den från Lindex som finns här – tips! Såg att man får 30% på hela köpet!!  Den där ljuspuderrosa med silverprickar är fortfarande jag är så himla sugen på, kanske något till vår dagsfest om några veckor?  Så för er som varit galna i denna klänningen med så kan ni ju passa på:

 

 

 

Nu däremot – nu ska jag packa för imorgon åker vi till Stockholm, HURRA! Som vi längtat efter lite semesterfeeling i favoritstaden!! SOM vi ska njuta nu!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.