Sommarfrukost – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Sommarfrukost

Godmorgon från… sängen, haha. August gick tydligen upp 04:15 (stackars Rickard, han tar alla nätter OCH tidiga morrnar nu och jag fattar inte hur han orkar!!!) så han somnade för sin nap direkt vid 08 när C och Rickard hade åkt.

Jag hann dock plocka jordgubbar och äta frukost ute innan han ropade och hade råkar vakna.

Så nu ligger vi båda två i stora sängen för han behövde lite hjälp att somna om och sova mer. Såå kass sovfas för honom nu alltså, och C drömmer mycket mardrömmar och ropar in mig nästan varje natt. Det blir ju mycket mys dock!!

Snart fyller August 1 år och det ska vi fira såklart! Titta så fin tavla Charles målade till honom i födelsedagspresent. “Den ska han ha på sitt rum”

Tänk, 1 år… otroligt ju!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Hej Johanna! Har följt dig länge både din Ivf -resa och bröllop. Jag är äntligen gravid efter utredning i ett år, var precis på väg att börja med Ivf och så hände det <3 Har en fråga eller kanske ett inläggstips; vad har du för råd när man är supernervös o nojig att något ska gå fel nu när man väl är gravid? Jag måste verkligen sluta googla, man blir ju bara än mer nervös o helt nipprig, men det är lättare sagt än gjort. Vore toppen om du skulle vilja dela med dig av dina tips och tankar kring detta. Tack för en bra blogg!

  1. johannakajson
   johannakajson

   ÅH ja det ÄR svårt men försök ta en dag i taget och bara njuta av att det faktiskt gick nu <3. Omöjligt att ge bättre tips än så <3