Hans första steg!!! – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Hans första steg!!!

Godmorgon tisdag,

Jag startade morgonen med mys och lek och sen lite frukost och August första 4 steg i rad!!!!!!! Han tog sina första steg igår med hela familjen runtomkring och även om vi trixade och peppade honom så var det fasiken tydligt att det var riktiga steg han tog själv igår och idag tog han fyra snabba helt plötsligt. SÅ COOLT.

 

 

Charles är på förskolan idag så jag och August plockade jordgubbar i trädgården till frukost och satt och mumsade, lyxens lyx att kunna äta saker från sin egen trädgård!! Nu är ärtskidorna också klara och de är Charles favorit.

 

 

Fortsätter med vätskeersättning, behöver tankar upp mig från helgen känner jag… Det var SÅ varmt och man sprang runt så galet mycket, tror ni kroppen värkte efter 20 timmars arbete i sträck?!! Unnade mig att åka ut till Gässlingen och ligga i deras spa igårkväll när barnen somnat… Varvade bastu, varma poolen inne och sköna poolen ute…. Måste alltid boka in mig på spa efter såna här bröllopsjobb!

 

 

Ska dit igen på onsdag för massage och jag drömmer så om en egen pool nu. Det kommer det inte bli i detta huset iaf men när jag är på Gässlingen leker jag alltid att det är min pool, till och med att det är min anläggning. Dröm att ha en egen anläggning ju även om det nog aldrig kommer hända för mig… Men det vore coolt att ha bröllop, fest och event på sin egen anläggning och vara expert på sitt eget hus. Då skulle jag ju inte få se alla andra drömmiga locations dock, jaja. Kroppen tackade mig för att jag varvade varmt och kallt igårkväll iaf!

 

Tackkkort och blå vas från helgens brudpar – det är bara detta brudparet som kan få en att tycka att tackkort på postits ändå är kärleksfullt och fint, haha. Sparar dem såklart.

 

Håller på att samla ihop mig inför ett bröllopsmöte idag inför ett bröllop nästa år som vi nog måste flytta lite på, haha. Alltid lurigt med sportmänniskor som har olika krav på sig från olika sportchefer hit och dit… Och sen imorgon har jag stormöte inför ett bröllop som är nästa månad där vi har en hel del kvar att göra för dem har varit i sån högsäsong så det har varit svårt att få till möten sista månaderna. Men det löser sig, jag vet att jag kan dra ihop allt på en vecka om det så skulle behövas. Skönt att ha en massa års erfarenhet i ryggen nu känner jag när det snurrar så fort och är så ovanliga krav.

 

Men nu – kaffe och rensa mailen med August sover!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.