Sommarfest på förskolan – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Sommarfest på förskolan

Så var det då sommarfest på världens bästa förskola med världens bästa pedagoger… Åh som jag grät när barnen stolt spatserade ut på scenen sjungandes “sommar och sol”… Charles först i spetsen och han sjöng minsann, tidigare har det tagit lite tid för honom i såna sammanhang att finna sig….

 

Direkt när vi kom dit så gick barnen in på avdelningen och vi familjer fick gå ut på innergården och vänta. Pirrigt värre, sen kom de ut med egengjorda blomsterkransar och sjöng och sjöng för oss. Magi.

 

 

Efter sången var det dags för en tipsrunda som pedagogerna hade gjort så himla smart så det var barnen som fick svara på saker som var man återvinner en metallburk, vad som hänger i taket på ateljeén, vilken färg soffan är på deras avdelning, var man sopsorterar en äppelskrutt osv. Saker de lärt sig under deras “GoGreen” projekt under året. Och barnen hade stenkoll!

 

 

De har jobbat mycket med hav och fiskar och just om återvinning och miljö. Att fiskarna inte mår bra om man kastar skräp i naturen – här visar Charles stolt sin hammarhaj han har gjort i ateljéprojektet de alla gör tillsammans.

 

 

Så himla glad att jag kunde vara med denna dagen och förskjuta resan en dag. Nu väntar kvällsmöten med alla på plats, det är ett tredagarsbröllop som ska levereras så jag sticker 05 imorgonbitt och sparkar igång tre dygns jobb. Nervöst, lite jobbigt ikväll att lämna barnen men mest peppigt får jag säga. Det kommer bli bra. Måste packa klart bara och lyckas somna i tid. Killarna ska till Småland och bo hos farmor och farfar och leka med hela gänget där… Lite ont i hjärtat att jag missar sommarlovstårtan och bad i sjön men man kan ju inte vara överallt och det blir fint för dem med en egen helt där. Phu.

 

 

MEN. Som jag kommer sakna dessa älsklingar!!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.