acai-chia-bowl? – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

acai-chia-bowl?

Började torsdagen så här…

 

 

Jag hade gjort en chia-fiberhavregryn-vattenbladning över natten som jag blandade med acaipulver, yoghurt, frysta hallon och banan och sen toppade med en massa smarry-larry. Behövde en bra start på dagen kände jag…

 

 

VI har både smultron och jordgubbar i vår trädgård nu… Lyxens lyx att kunna plocka egna, Idag väntade iaf en mammaledig dag med August – eller jag måste småjobba och ta små samtal emellanåt men försöker hålla undan och mest tanka närhet med August eftersom jag ska iväg i helgen.

 

 

Vi har varit på lekplatsen….

 

 

Och vi har lekt hemma och ätit lunch ute. Det är verkligen sommarfeeling här på Näset nu!! Alla fruktstånd och jordgubbsförsäljningar poppar upp överallt, uteserveringarna är i full gång även på luncherna och det är massor med folk överallt. Denna veckan är de finklädda och verkar gå på skolavslutningar och sommarfester och nästa vecka är det ju midsommar. Så härligt med sommarstad igen!

 

Och sen byts finklänninganra till trätofflor (“Falsterbotofflan”) och osminkade, avslappande shortsmänniskor. DÅ är det semester på riktigt här på Näset. Det är ljuvligt att få leka semester redan tycker jag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.