Laddar för helgens bröllopsjobb – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Laddar för helgens bröllopsjobb

Innehåller annonslänkar

 

Godkväll från soffan och mailinkorgen, det är weddingweek igen och det dundrar in samtal, sms och mail om alla pyttesmå detaljer som ska synkas. Jag är glad att jag känner mig trygg i min roll som bröllopskoordinator i såna här lägen när det är miljoner små beslut att ta varje dag kring allt från teknik till toastmasters, talare, körschema, inköp av tändare eller byta på någon lunchmeny eller någon lite pryl som inte kommit i tid med posten. Det är bara kul att synka och lösa.

Så, i helgen drar jag iväg på bröllopsjobb och jag skulle egentligen åkt redan imorgon men det är Charles sommarfest på hans förskola så jag fick styra om lite vilket var OK med brudparet såklart – och så får jag vara med och höra de små liven sjunga sommarvisor imorgon. Livets liv ju. Men sen drar jag 05 på fredagsmorgon och jobbar dygnet runt fram söndag. Peppen.

 

Provar kläder införs jobb, brukar ha sköna men snygga kläder på dagtid och klänningar som är knälånga och täckande på eftermiddagen/ kvällen. Så jag tror jag drar iväg i detta sättet från Lindex med långa sköna shorts och mjuk bluskavaj på fredag. Måste steama det lite bara, hoppas steamern hinner komma imorgon.

Hur som, idag har jag myst med kidsen, lekt med såpbubblor länge i trädgården och sen badade båda killarna tillsammans i badkaret. Gullets gull.

 

 

NU ska jag stänga ner datorn och äta glass och kolla på någon serie med Rickard. Måste pausa det intensiva jobbet lite. Men SÅ peppad på helgen, faktiskt.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Hej Johanna! Jag ska gifta mig nästa sommar och är i full gång med att planera vilket upplägg vi ska ha. En fråga jag och min fästman är oense om är Öppen bar. Jag är rädd att det upplevs som snålt att inte ha en öppen bar, medans min fästman menar på att vi ska lägga våra pengar på andra saker. Vad tycker du? Och ska man skriva i inbjudan om baren är öppen eller inte?
  Stort tack på förhand för svar! Ha en fin kväll 🙂

  1. johannakajson
   johannakajson

   Det beror ju helt på vad ni har för typ av bröllop, budget osv – det är bra med info på något sätt om gästerna själva ska betala all dryck efter middagen men man förväntar sig att folk stannar och fest – så de har med sig kort eller pengar eller swisch eller vad det nu blir 🙂 Ett tips är att göra en eller två drinkbiljetter som gästerna får vid bordet att använda efter middagen – då kan man reglera hur mycket man bjuder på men man har ändå bjudit på något i baren efter 🙂 Lycka till!