Behåll din stil när du gifter dig – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Behåll din stil när du gifter dig

Godmorgon onsdag,

Ska jag vara ärlig har jag så sinnesjukt ont i magen idag, och tabletterna verkar inte hjälpa. Det har känts bättre med dubbeldosen cerazette och både humöret och tröttheten har installerat sig lite men så idag så vaknade jag med sån tung huvudvärk och sååå, såå ont i magen. tog mina vanliga smärtstillande men de verkar inte ta och jag känner mig lite matt. Så jäkla sur start en onsdag, ska se om jag ska trappa upp dosen lite under dagen…

 

Urtråkigt att skriva om så jag tycker vi tittar tillbaka på hur det såg ut för exakt en vecka sedan istället, när jag fick leka florist och skapa denna magiska brudbuketten till Linnéa på hennes bröllopsdag:

 

 

Och att lokala, urduktiga fotografen Michaela på So Lovely hann fånga mig med brudbuketten när jag band på de där spetssnörena från Linneas systers bröllop innan jag överräckte den till henne var ju extra lyxigt…

 

 

Michaela ja – ska vi stoppa där vid denna bröllopsfotograf jag aldrig jobbat med tidigare men blev helt förälskad i hur hon jobbar. SÅ DUKTIG måste jag säga, och hon bor ju här i Höllviken där jag bor så nu blir det till att boka familjefotografering i sommar. Hur som – alla bilderna är tagna av henne och nu ska ni få se hur himlans fin Nea blev i sin egendesignade klänning med uppsydd chiffonkjol och topp från HM – och så brudbuketten och hårsmycket som jag gjorde.  Hon hittade verkligen sin egen brudstil – exakt så som man ska göra!

 

Och hon sminkade sig själv och Elin på Epic hair i Malmö gjorde håret – Elin går jag också till. SÅ bra frisörska i Malmö. Tips.

 

 

 

Och Blader sen – så snygg i sin kostym, rosa skor och rosa knappar på skjortan. Och hatt. man ska alltid köra sin egen stil!! Och på tal om det så höll Nea på att trilla dit och göra nude-naglar dagarna innan hon skulle gifta sig – något som inte ALLS är hon och hon har aldrig någonsin haft nude. Så då sa jag att hon brukar ju älska vinrött – alltid. Det är liksom hennes färg på naglarna ju. Och det körde hon på – så rätt och så snyggt till henne look. Men sååå lätt att “trilla dit” och tappa bort sig själv som brud. Ville bara påminna er om det som ska gifta er i sommar. Att alltid gå tillbaka till er själva, vad ni brukar gilla och behålla er stil.

 

Tårtan då?!! Playbake i Malmö gjorde den och dem har jag aldrig jobbat med innan men OJ åså god den var. Och våra blommor till som matchade så snyggt, mmm. Kan man få tårta idag med kanske?

 

 

Här hade jag bytt om till bröllopsgäst, ser ni peppen på bubbel och tårta? Haha. Härlig bild ändå ju.

 

 

Och här då, när brudparet skulle tuffa iväg med sin gulliga brudbil och Nea hade kastat på sig sin Nudiejacka där hon hade skrivit “Fru Svärd” på ryggen som överraskning till sin make (vars favoritmärke är just Nudie). Små detaljer som gör stor skillnad. Ska leta upp en bild på ryggen till er.

 

Grattis Nea & Balder – en vecka som gifta!! Hoppas bröllopsresan i Italien är magiskt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Om du orkar vore det toppen med ett inlägg om barnkalas, vi ska ha vårt första med förskolekompisar på lördag och jag skulle uppskatta lite proffstips!

  2. Hanna

    Michaela, den bästa! Fick våra familjebilder idag från fotografering i söndags kväll, helt magiska😍 hon har fotat mina gravidbilder, barnbilder och vårt bröllop. Allt är sååå fint!!! Verkligen att rekommendera!