Hemma hos mamma och pappa – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Hemma hos mamma och pappa

Jag jobbar i helgen så idag tog jag med barnen hem till mammas och pappas hus för att leka lite semester och sommarlov. Jag känns starkt att det gäller att leka semester varje stund som går nu – eftersom jag jobbar parallellt sommaren igenom. Då får man leka semester exakt hela juni, juli och augusti varje sekund som går. Så idag skippade vi förskolan och myser här hemma med mamma som ändå skulle jobba hemifrån.

Vi leker Emil och det luktar ugnspannkaka, precis som det alltid gjorde hos min mormor. Lyckans oss som får leka så ofta med mina föräldrar!

Igår köpte jag och August hans första egna skor, det är så nära att han börjar gå nu vilket är spännande. Han står själv och går runt alla möbler, så snart lossnar det nog. Jag ger det en månad till dock.

Kolla här då!! Denna gigantiska, vackra pionbusken var bara en liten planta som vi planterade till vårt bröllop eftersom vi inte hade något eget hus eller trädgård då – så sa vi att en dag kanske vi kan dela den och så får jag med mig den till vår framtida trädgård. Och nu är vi där, häftigt ju!

Ska knipsa med mig en eller två hem, de doftar ljuvligt!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.