1årskalas – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

1årskalas

Innehåller annonslänkar

 

 

Godkväll från det här goset:

 

August nya sommarpyjamas, älskar dessa 3pack för 199kr från HM och har köpt dem i alla år!! Och HUR fina var inte dessa enrfärgade i grått, smutsrosa och vitt då?

 

och när vi ändå är inne på HM… Dessa hängselshorts måste August få när han fyller 1 år va??

 

 

SÅ himla fina… Tänk att han snart fyller 1 år, ojojoj… När Charles fyllde 1 år hade vi stort pizzakalas i Vasaparken i Stockholm där vi bodde. Pizza, lek, tårtor och picknickfeeling i försommarkvällen, kolla bara sånt härligt kalas han fick!! Charles är ju äldsta kusin en i båda våra familjerna och så himla efterlängtad såklart och vi hade många kompisar i Stockholm som inte hade barn som också kom på kalaset. Denna gången när det är dags för 1årskalas för August så finns ju en hel drös med kusiner, haha. Så det räcker med att bjuda in familjerna till en heldag i trädgården tänkte vi. Men oj som han ska firas! Och fina kalaskläder måste han ju såklart ha!

 

Jag med för den delen, kanske blir det denna klänningen som jag tänkt ha på Charles kalas men som jag bytte i sista sekund, så himla fin och skööönt framförallt. Viktigt när man är på kalas med småbarn. Finns här på Lindex och såg att den även finns i vitt (kallas puderrosa men är ljuuus med silverprickar, så fin!) om det är någon som fortfarande letar efter en klänning till dagen innan eller efter sitt bröllop. Tips.

 

 

Men innan det är dags för 1årskalas är det bröllopshelger med mina brudpar och midsommarafton så det finns ju helt klart fler tillfällen att bära denna gula klänningen minsann. Kanske redan på helgens bröllop?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida

  Hur lägger ni upp ettårskalas?
  På födelsedagen eller innan/efter?
  Ska Ni göra något speciellt?
  Min dotter ör född 1 vecka efter A och vi funderar för fullt hur vi ska göra. Mitt i semestertider 😂🙈

  1. johannakajson
   johannakajson

   Vi har bestämt oss för att alltid köra på själva födelsedagen/närmsta helgen och han fyller ju år på en fredag så vi har bjudit in familjen på lördag 😍