Den blå planet i Köpenhamn – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Den blå planet i Köpenhamn

Igår var vi ju på Den Blå Planet i Köpenhamn med barnen och som alltid så var det sååå mysigt att spana på alla hajar och fiskar och krabbor och fåglar och allt möjligt. En superfin dag med lilla familjen helt klart!

 

 

Och ett bra utflyktstips om ni är nere i Skånetrakterna i sommar och det kommer en kass dag vädermässigt. Tipset är att köpa inträde online så ni slipper stå i kö när ni kommer fram, då går man bara rätt in och sen kan man traska runt och se, känna på vissa fiskar och se när de stora akvariet matas osv.

 

 

August tyckte det var så spännande så han inte kunde somna på hela tiden, haha. Idag är tredje (eller är det fjärde?) dagen i rad som han fortfarande inte somnat för sin morgonnap och nu är klockan 11… Han kanske gör sig redo för att sova bara en gång per dag MEN då får han fasiken lära sig sova längre pass. Igår sov han 25 minuter på hela dagen. Och det håller ju inte riktigt…

 

 

Som när man snorklade på Maldiverna är detta fönstret, ahhh. Drömresan ju, tänk att det är 7 år sedan vi var där på bröllopsresa!!

 

Nu tar vi söndagsledigt här hemma.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    När vår lille kille gick från två sovtider till en per dag så sov han också bara 30min/dag första veckorna. Nu sover han ca 2h/dag och orkar mer nu igen. Men det tog ett tag och vi kämpade med att få honom att somna om tills han en dag klarade det och sov vidare i ca 2h. Så hoppas det vänder för honom snart också.