Playdejt – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Playdejt

FREDAG och sista dygnet utan pappa Rickard här hemma. Heja, det har varit SÅ himla mysigt att ha syrran och familjen här och de stannade längre än väntat så vi har hunnit leka semester flera gånger om. Älskar det. Donna och Charles var sååå ledsna när de skulle säga hejdå imorse fastän de ses på söndag igen.

 

 

Men sen taggade Charles om eftersom han skulle på playdejt hemma hos Henry och leka. Jag hade ett par timmas jobb inbokat idag och nannyLinnea skulle komma och leka med August så egentligen skulle Charles gå i förskolan men det kändes mysigare att fortsätta ledigheten och snälla grannarna tyckte han kunde komma och leka själv en stund. Win-win för alla.

 

 

Så jag sitter hemma och jobbar, de leker och sen ska vi alla gå och ta majdoppet i havet. Vi väntade till sista dagen på månaden igen, haha. Ska bli riktigt skönt, tror det är typ 11-14 grader i vattnet nu ju. Lovley! Och sen väntar fredagsmyskväll bara vi tre – det ser jag fram emot.

Men nu – bränna av jobb och mailen. Min hemsida ligger nere så jag måste lösa det också, ahhh.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Är bara lite nyfiken, hur blev det med din assistent? Tänkte på det när du skrev att hemsidan låg nere 🙈

  1. johannakajson
   johannakajson

   Jag har kvar henne på distans men detta är en hel flytt av webbhotell och en massa DNS-koder så det är något helt annat 🙁

 2. Jojo

  Hej! Undrar hur du gjort för att gå ner graviditetskilona? Med kost/ träning osv?
  Du är så fin både på insidan o utsidan! En riktig inspiration!!!

  1. johannakajson
   johannakajson

   Inget. Satsade inte på att gå ner dem. Däremot har jag tränat för att få styrka i kroppen och rör mig sjukt mycket med 4 åringen 🙂