Lupiner på bröllop – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Lupiner på bröllop

Godmorgon från vägkanten och lupiner, älskar dessa blommor (eller “ogräs” som det egentligen kallas) och ska försöka använda mig av dem på bröllopet nästa vecka tänkte jag.

Det svåraste är att hitta var man kan stanna säkert och plocka dem längst vägkanten bara. Bäst växer de ju vid motorvägen liksom, haha.

Idag är jag på väg till Stockholm för en intensiv mötesdag. 4 möten och ett event ska brännas av och på eventet ska jag sitta med i en panel så det är fullt ös från början till slut som vanligt.

Ska varva minia Philip Hog med klackar, thank god att sneakersmodet håller i sig när man har så här långa dagar!

Sen väntar morsdagsmyskväll med mamma och syrran när barnen somnat och jag är hemma igen. Det är så otroligt sällan vi tre umgås själva så det ska bli mysigt och de sover över tills imorgon.

Nu – kaffe och kickstart!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mikaela

    Vad mysigt!
    Undrar vart ni har köpt den stora flätade korgen som ni har barnens leksaker i? Har letat efter en sån länge och såg den på din instastory häromdagen😊

  2. Christina

    Ååååh lupiner är såååå fint! Älskar också dessa blommor! Barndomsminne från när min kusin och jag plockade dessa i alla underbara färger. Men näääää man får inte stanna på motorvägen inte ens om man ser fina lupiner….💓 😉👀Ha en fin dag! Kram Christina