Mors dag – för alla – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Mors dag – för alla

Att få vara mamma till er mina stjärnor är fan det mest mäktiga som hänt mig!! Ni coola, kärleksfulla, mysiga, roliga, snälla, omtänksamma underbara söner💕.

Jag vaknade till doften av våfflor och en Charles som tjoade att nu fick jag komma neeeer.

Tack till mannen i mitt liv för att vi skapar dessa minisarna💗. Och tack för våffelfrukosten.

Och för August första teckning.

Nu väntar en dag med lek och mys, det regnar och är grått ute så vi ska åka på utflykt, rösta och sen ska jag spela tennis i eftermiddag!

Och till er mammor som kämpe för att få barn, som väntar, längtar och drömmer om den dagen någon ropar mamma och det är till er vill jag skicka ut så sinnessjukt mycket kärlek idag, jag vet och jag känner med er 💗💗💗.

Tack till världens bästa MORMOR också, en dubbel mor + mor som är världsbäst mamma till mig och syster men framförallt är världens bästa just mormor till sina barnbarn. Alltid där, alltid närvarande, alltid med lek och bus och kärlek.

(Och till alla er som saknar en mamma idag sänder jag ut extra kärlek).

Ha en fin söndag 🌸.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Jag och min sambo kämpar för att få barn. Vi har försökt i 8 månader. Tror något inte stämmer med min kropp, så ska söka hjälp och ska börja hos en gynokolog. Jag mår inte dåligt idag för det är mors dag. Men mår dåligt i olika perioder i månaden, mår bra också, men väldigt frustrerande och jobbigt med alla känslostormar. Hur orkade ni kämpa på??

  1. johannakajson
   johannakajson

   Ja det är ju en bergodalbana oftast i känslor, det låter som du är duktig på att leva på ditt liv vilket jag tyckte hjälpte, alltså att leva på och inte gräva ner sig. Det var så vi tacklade det, sen att få vara ledsen när man väl är ledsen. mensdagen grät jag floder och dagen efter levde jag vidare helt enkelt och gjorde sånt som jag tänkte att jag inte kunde göra sen när jag var gravid. Träna, äta tonfisk eller dricka vin. <3