Malin Gramer gästar podden – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Malin Gramer gästar podden

I annonssamarbete med: SEB &  Mapiful & Best Secret

 

 

Torsdag och det betyder nytt avsnitt och denna vecka är det en skrattfest av rang vill jag lova!!

 

 

Avsnitt 8 av Drömbröllop med Johanna och… Malin Gramer

 

Programledaren och poddaren Malin Gramer är mitt i planeringen inför sitt drömbröllop med pojkvännen Carl, som ska ta plats i Spanien i sommar. I veckans avsnitt berättar hon om frieriet (som innehåller vissa minnesluckor) och hur hon satte igång med att arrangera bröllopet. Malin berättar också om tankarna kring både sig egna bröllopsklänning men också tärnornas outfits. Johanna vägleder Malin genom alla element som måste bestämmas såsom bland annat tema, färgval, bordsöversikt och musik. Malin frågar Johanna om det här med morgongåvan och hur viktig den egentligen är. Det blir också lyssnarfrågor, bland annat på vilket sätt Malin påverkas av alla lyxiga och pampiga bröllop som flödar på sociala medier. Glöm inte att kolla in Facebookgruppen: “Drömbröllop med Johanna och gäster”, och fortsätt prata bröllop!

 

Banken SEB är min huvudsponsor i årets säsong av Drömbröllop och i detta avsnittet lyfter de något jag aldrig hade hört talas om – framtidsfullmakt. Lyssna på podden för mer tankar kring detta men även här är det ju viktigt att tänka IDAG på att förbereda för FRAMTIDEN på bästa sätt så att man slipper ta tuffa beslut där och då. Man kanske skadar sig eller blir sjuk och inte kan ta hand om sig själv och t ex sin ekonomi eller ta viktiga beslut och då kan man redan nu välja vem man önskar vara den personen som tar såna beslut åt en genom en Framtidsfullmakt – på seb.se/brollop kan du läsa mer så in där och ta ansvar för framtiden redan nu.

 

 

 

Sen har vi ju VÄRLDENS BÄSTA tips i veckans podd från Mapiful som också är en samarbetspartner i dagens avsnitt. De tipsar om att göra en gästbok av en karta över platsen där man gifter sig – HUR FINT?! Så låter man gästerna signera den och så ramar man in den efter i sitt hem som minne…. Kolla:

 

 

Man kan ju välja platsen man gifter sig på, bröllopsresan, platsen man förlovade sig eller hade första dejten eller vad som helst!! Och ni som ska vara gäster eller toastmasters i sommar – varför inte göra detta som bröllopspresent och låta alla gästerna signera eller sätta sitt tumavtryck och så överräcker ni den i slutet av bröllopsmiddagen? Ni får 15% rabatt med koden KÄRLEK15 – in på Mapiful och skapa er personliga poster!

 

 

Vad kan man stå där och spana på sin mobil om inte BestSecret som är poddens sista samarbetspartner denna veckan!! Jag hade faktiskt aldrig varit inne på sajten innan även om jag hade hört lite om den för jag hade inte förstått att det är inte bara det att dem har 20-80% rabatt på ALLT utan det är dessutom max 1 år gammalt – högaktuellt mode alltså och med grymma rabatter!!  De har alltså över 3000 märken från årets och föra årets kollektioner och det är bara inbjudna medlemmar som får shoppa där – och jag har såklart en inbjudan till er! Gå in på bestsecret.se/drombrollop så får ni lov att registrerar er och komma in i modeparadiset med alla rabatter. Jag har spanat in en hel del på smyckesavdelningen till sommarens bröllop kan jag säga..

 

 

 

Och med de tipsen tycker jag väl att vi kör igång dagens avsnitt!

 

 

Lyssna här:

Och häng gärna med i världens bästa bröllopsfacebookgrupp här.

 

 

 

 

 

 

 

 

Alla bilder på mig är tagna av Linda-Pauline
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jennie

  Hej. Tack för en härligt blogg!

  Jag ska ha 30-års fest hemma i vårat hus till sommaren. En dagsfest som börjar kring kl 14 med ca 40 gäster, Det kommer vara fri bar och bjudas på grillat senare på kvällen. Vill inte ha någon middagssittning utan att alla ska få äta lite när de passar inom vissa tidsramar såklart., Tänker ha en tipsrunda om vem som känner mig bäst. Är det ok, att ordna sådana saker själv som värdinna? Eller är de förväntat att nån annan ska styra upp aktiviteter osv?
  Har du några roliga tips som förgyller festen? Har lust att skriva på stora kartongsbitar lite olika skyltar om vad som kommer hända och lite roligt info om dagen osv”. Vill att det ska bli en väldigt avslappnad fest, inte alls uppstyrd men ändå nånting extra.. Dela gärna med dig av tips om du kan.
  Mvh, Jennie

 2. Sandra

  Jättebra avsnitt, Jag älskar bröllopssäsongen! Min man och jag har varit gifta i 8 år men inte haft vårt sagobröllop ännu. Kul att samla inspo! <3

 3. Malin

  Ett tips till er kanske med tavlor från Mapiful som våra grannar har gjort, de är födda/uppväxta (2 vuxna och 2 barn) på väldigt olika ställen i Sverige så de har en poster för respektive födelseort. Tyckte jag va riktigt snyggt..