På mitt kontor – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

På mitt kontor

Innehåller annonslänkar

 

 

Dagen har spenderats här:

 

På kontoret med spöregn utanför fönstret och smått kaos på bordet, haha. Det märks att det är högsäsong och jag har fullt upp med sommarens alla bröllop men även nästa års bröllop och studenterna i Great Weddings Academy – och så podden såklart. Men jag fick en massa jobbtid idag eftersom NannyLinnéa kom hit och lekte med August ett par timmar.

 

 

Så himla glad att vi vågade oss på den lösningen. Hann spela in poddslingor och tömma mailen också – och sen när August sov i förmiddags hann jag prova outfitten jag köpte från början till Linnéas och Balders bröllop men som jag inte hunnit prova. Det kändes bra så jag backar nog tillbaka till den och kör på detta.

 

 

Älskar Lindex, alltså  på riktigt!! Kan nog köpa hela min garderob där!! Toppen kan jag återanvända i jobbet på något bröllop sen med annan kjol och kjolen likaså – med annan blus. Lite sugen på att köpa samma sett i ljusblått också för jag trivs så bra i det.

Sen hämtade vi iaf upp Charles och åkte till Hallongården och köpte svenska jordgubbar och svensk grön sparris. Livets liv att få köpa med sånt närproducerat hem. Nu börjar tiden av gårdsbutikerna, mmm. Vi smaskade loss på jordgubbarna och jag snabbkokade lite sparris och åt rakt upp och ner för det var så jäkla gott – sen kom Rickard hem och jag fick cykla iväg på kvällsbootcamp och köra det värsta/hårdaste/vidrigaste och därmed också härligaste passet ever. Kommer inte kunna gå imorgon. Men det var det värt för jag var så lycklig efter.

Idag var en bättre dag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rebecka Nilsson

    Såg en kostym på kappahl och tänkte på dig. Vit botten med blått mönster. Du måste spana in den. Den är så du!!

  2. Christina

    Åh vad härligt att höra! Wow säger jag bara! Så snyggt set från Lindex! 👌Det är ju så smart att man verkligen kan använda plaggen var för sig och dressa upp eller ner. Ska gå in och kolla! Måste ha ngt nytt snyggt, känner jag. Kram Christina 🌺🌞💓