Maja Nilsson Lindelöf gästar podden – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Maja Nilsson Lindelöf gästar podden

I annonssamarbete med: SEB &  Wakakuu

 

 

 

Det är inte bara min födelsedag idag (hurra och grattis till mig!!!) utan idag släpps äntligen detta efterlängtade avsnitt med Maja Nilsson Lindelöf som gästar min podd och snackar bröllopsminnen från förra året.

 

Alla bilder från Majas och Victors bröllop är tagna av fotograferna Sandra Moreira och Emma Eriksson.

 

 

 

Avsnitt 7 av Drömbröllop med Johanna och… Maja Nilsson Lindelöf

 

I veckans Drömbröllop gästas Johanna Kajson av Maja Nilsson Lindelöf! Maja berättar bland annat om när hennes Victor gick ner på knä under deras semester i Maldiverna, och hur bröllopsplaneringen satte igång bara någon dag efter. Johanna – som var parets bröllopskoordinator – och Maja minns tillbaka till vad som stod på prioriteringslistan och huruvida bröllopsparet lyckades hålla den satta budgeten. När var Maja som mest nervös under bröllopet, vad var det som budades över i sista sekund och hur såg paret till att det blev “rätt stämning” under middagen och festen? Dessutom, hur tänkte Maja när hon valde bröllopsklänning? Det blir det en hel del lyssnarfrågor och kom ihåg att fortsätta bröllops-snacket i Facebookgruppen: “Drömbröllop med Johanna och gäster”!

 

 

Så kul, jag ska få jobba med floristen som gjorde denna maffiga kronan igen!! Ska bli spännande att se vad hon skapar för magi nästa gång, och såklart var där ett superdesignteam på plats. Jag gör ju sällan dukning och design längre, det är nog med koordineringen som det är, haha. Men OJ vad höggravid jag var – kan ni fatta att August bodde i min mage??

 

 

Banken SEB är min huvudsponsor i årets säsong av Drömbröllop och i detta avsnittet träffar jag Maria från SEB och pratar om pensioner och hur man kan prata om att få till det jämställt i relationen kring de bitarna vilket kan kännas lite klurigt, spetsa öronen i den intervjun för den blev riktigt bra tycker jag! Vi pratar om framtiden och när man blir sådär gammal och skruttig och ska vara pensionärer och gå och hålla handen på någon strand och jag frågar hur vi ska göra IDAG för att vi ska ha en jämställd pension då, framförallt eftersom jag tar all mammaledighet och nästan all vabb. På seb.se/brollop kan du få mer tips och svar på frågor som rör den där ljuvliga framtiden ni drömmer om när ni säger ja. Du kan alltid kontakta SEB om du har frågor eller vill ha råd!

 

Mina SEB experter, så himla kul att få intervjua dem! Frågade om jag inte fick gästa deras podd med, haha.

 

 

Här står jag i en ljuvlig klänning jag funderar på att bära när jag ska vara bröllopsgäst, är den inte helt fantastisk?? Den är från Wakakuu som liksom handplockar de bästa plaggen från de bästa Skandinaviska och Internationella High-Fashion varumärkena så där kan man lätt frossa loss bland alla kläderna för att spana in det bästa. Jag var inne och spanade och valde två jag fick prova och dessa och måååånga andra ljuvligheter hittar ni på Wakakuu som bjussar mig och er på 20% rabatt på ALLA klänningar under maj månad med min kod DROMBROLLOP. Är det inte helt otroligt erbjudande?? Jag fick bara låna dessa två men klurar på om jag ska få unna mig en i födelsedagspresent, vilken tycker ni jag ska ta isf? Denna blommiga blå från Bymalina eller den nedanför i klassisk mörkblå från Stylein?

 

 

In och passa på att köpa sommarens festklänning till 20% rabatt hörreni, lyxens lyx ju. Tack!

 

 

Och med de tipsen tycker jag väl att vi kör igång dagens avsnitt!

Lyssna här:

Och häng gärna med i världens bästa bröllopsfacebookgrupp här.

 

 

 

 

 

 

 

 

Alla bilder på mig är tagna av Linda-Pauline
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Stort grattis på födelsedagen! Hoppas du får en toppendag! 😄🎈
  Jag tycker den blommiga från ByMalina. Känns som att du kan använda den på fler tillställningar genom att klä upp och ner den. Sen tycker jag du såg gladast ut i den också 😄

 2. Martina

  Grattis på födelsedagen! Hoppas du får en bra dag! Håller på att övertala familjen att införa födelsedagsvecka 🙂

  Den blommiga är gudomlig!!!!

  1. johannakajson
   johannakajson

   Tack snälla!! Ja den blommigs är så jäkla ljuvlig, så snygg i ryggen med vilket jag inte lyckades fota

 3. Laura

  Hipp hurra och grattis på din dag :). Och tack för ständig inspiration, intressanta tips och kloka, ärliga tankar! Jag hoppas du får ett riktigt mysigt firande med dina killar!