It´s my birthday! – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

It´s my birthday!

Visst var Maja-asvnittet ljuvligt??

 

Hur som, något som var ännu ljuvligare var att väckas imorse med sång och tårta av mina älsklingar. Födelsedagarna blir bara bättre och bättre för varje år tycker jag och det viktiga är att få en kram av familjen på morgonen. Så fint. Och att Rickard och Charles hade gjort tårtan igårkväll när jag spelade tennis och Charles hade lagt exakt varenda nonstop-godis på tårtan helt själv. Så gulligt ju. Inga bär för Charles tyckte bara det skulle vara godis, haha. Och ingen grädde för det gillar inte Charles även om han vet att mamma älskar det. Men vaniljvisp, massor med vaniljvisp. Gullplupp.

 

Fick dock lösvispad grädde i en skål av Rickard att toppa med. Det är kärlek det!

 

Nonstop som ligger på över en natt smälter ju en del men det tyckte Charles bara var smarrigt. Återigen – GULLPLUPP!!

 

 

August fick vindruvor – det är hans bästa lyx att smaska på nu!! Och blåbär men dem får man ju vara lite försiktig med… Vi smaskade tårta och jag fick öppna paket med tennistema. DET är kärlek det. Tennisskor och tennisväska till mitt tennisrack. Tack fina familjen!!

Sen åkte de till förskola och jobb och jag och August mös runt här hemma innan han somnade och jag jobbade lite. och sen dök mamma upp lagom till en tårtbit till och lite kaffe! Och medan hon gav August sin lunch så målade jag äntligen farfars bänk här ute – världens bästa födelsedagspresent att få tid att måla den helt plötsligt! Okej, lunchen mamma bjöd på var också superduper såklart. Vi åkte till BarBistro som är mitt bästa ställe som flaggade med fransk flagga för mig så fint.

 

 

I eftermiddag ska vi på förskolans kalas för den fyller 10 år och firar med stort galej. Det ryktas om en hoppborg – tror ni en mamma får studsa in där? Haha. Skoja bara. Kanske…

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Martina

  Vilken fin födelsedag ❤️ Och vilken fantastiskt fin rosa blus/skjorta/kavaj – varifrån!? Tack för en hÄRLIG blogg.

 2. Helen

  Varför skriva att C och R gjort tårtan? Det var ju du och C som bakade tårtbottnar? Låter det bättre om grabbarna har fixat den? Likaså lösvispad grädde.. Var det inte så att du bett om det igår och R bara gör det du bad om? Varför överdriva allt och få det att låta som något annat? Passar det bättre in i din bloggvärld eller varför?

  1. johannakajson
   johannakajson

   För att jag och Charles bakade tårtbottnar för att det var mysigt projekt tillsammans, vi älskar att baka tillsammans. Men sen gjorde de tårtan när jag var borta, vad är din fråga? Jag sa exakt så som det gick till, haha. Knäpp fråga? ”Helen” jag ser ditt IP nummer och du var spärrad ett tag men nu valde portalen att prova släppa alla spärrar och då dök du upp igen som ett brev på posten, så himla tråkigt. Tråkig ton så här på min födelsedag att klanka ner på något så härligt som att min familj gjort tårta till mig…

  2. Suss

   Helen, lite feedback:
   När du skriver som du gör så framstår du som otroligt bitter. Det gynnar ingen men minst av alla dig själv. Försök vara glad för någon annans skull istället eller så kan du också låta bli att läsa bloggen om du stör dig.